Zamknięty przez: Kiririn 30 Sierpień 2015 |
proszę degrada dla cichego.... |
| Autor |
Wiadomość |
lubieflaki
flaczek

Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2015 Posty: 162 Skąd: pochodzenie_nieznane
|
Wysłany: 30 Sierpień 2015 proszę degrada dla cichego....
|
|
|
po pierwszę cichy ja mam 17 lat napisałem że chodzę do 3 gim a ten odrazu że mam 16 lat gdy napisałem że prawojazdy na multiplę jest od 16 lat więc najpierw naucz się czytać potem komputer. po drugię dostałem muta za(ss http://screenshot.sh/mLc7cJ3CV9gq4 ) bo administracja musi mieć swoich pupili a on za (ss http://screenshot.sh/oe1z6RjxJ0oQK ) nie dostał a wręcz cichy go bronił... po trzecie fajny moderator którego trzeba upominać o mute (ss 1. http://screenshot.sh/mKLSvKdHL5n0e 2. http://screenshot.sh/mMbSyA1ig8CKq ) po czwartę ja dostałem bana na 4h za ,, możesz mi posiorbać,, a ziomuś za ,,lubieflaki wypierdalaja,, dostał 10 min dziękuje za uczciwość cichy albo naucz się czytać ze zrozumieniem albo czytaj jedno zdanie 3 razy bo byłeś fajny a wąty masz o to że przysapał się do mnie twój kolega adi1 którego tak bardzo bronisz... po raz ostatni dziękuje za uczciwość |
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
 |
|
|
|
 |
TremZa
Liderka Dark

Wiek: 25 Dołączyła: 04 Lip 2015 Posty: 147 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 30 Sierpień 2015
|
|
|
| Flaki weź sie uspokój kłóciłeś się z nim o wszystko każdy ci przeszkadzał nawet gracz który przeklną z cenzurą nie przesadzasz ten mute był słuszny przynajmniej się czat uspokoił od niepotrzebnych oskarżeń na kogo popadnie ;d Gratki cichy że tak długo z nim wytrzymałeś ;f |
_________________ "Wolę zaufać i żałować niż zwątpić i żałować."
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
No dobra. Niewazne ile masz lat, chodzi tutaj o klamstwo, w ktorym sie sam pogubiles. :) Napisales, ze masz 15 lat i idziesz do 3 gim, ale masz jeszcze 3 miesiace wakacji, bo nie bedziesz szedl do szkoly. Potem napisales, ze masz 16, bo nie zdales, a na koniec, ze 17, bo 2 lata jednak Ci sie nie udalo, bo zamiast sie uczyc "jarales", ale tego zalujesz i rozumiesz swoj blad. Jako, ze nie toleruje klamstwa, wypomnialem Ci to i od tego sie zaczelo :P. Uwazam, ze
| Cytat: | | [00:49:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ VIP ] lubieflaki: więc mi możesz posiorbać | jest obelga, a za nie ma potrzeby dawac mute. Zglaszasz pierwsze lepsze "obelgi i wulgaryzmy" na forum. Upominasz mnie o mute - i slusznie, bo pod natlokiem wiadomosci na chacie i na PW moge nie zawuazyc ;). Jednak nie warto klamac, a Twoja postawa jest az smutna. Klamstwami nic nie osiagniesz, przyjacielu. Ludzie przestana Cie akceptowac :). Dodam tez, ze gracz WesolyJochny_ napisal to z cenzura, a ja dalem mute, bo jednak bylo to skierowane w Twoja strone. Jednak jestem zdania, ze zacenzurowane wypowiedzi nie sa tak "strasznym wykroczeniem" jak ta sama wiadomosc bez cenzury. Adi1 nie jest moim kolega, jednak za nie dam mute...
Przemysl to, co robisz i piszesz ;) Po co klamac, co? Zle na tym wychodzisz
Oczywiscie nie mnie siebie oceniac, ale sprostowalem Twoja wersje wydarzen :P
Cichy c; |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| no szkoda że ja próbuję się pozbyć toksycznych graczy a cichy ma to gdzieś i nic nie robi tylko interesuję się jak jego przyjaciół ktoś wyzwię a jak jest zyczu lotosia czy inni to odrazu mutuje a jak ich nie ma to ,,pełny luzik,, a jakoś adi1 nie dostał mutę za obrazę chociaż mnie to uraziło a adi1 z tego co napisałem się śmiał... |
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| lubieflaki napisał/a: | | no szkoda że ja próbuję się pozbyć toksycznych graczy a cichy ma to gdzieś i nic nie robi tylko interesuję się jak jego przyjaciół ktoś wyzwię a jak jest zyczu lotosia czy inni to odrazu mutuje a jak ich nie ma to ,,pełny luzik,, a jakoś adi1 nie dostał mutę za obrazę chociaż mnie to uraziło a adi1 z tego co napisałem się śmiał... |
Tiaaa... Jezeli o to chodzi, to kto z administracji zmutowalby za
?
Po 2. Karam tak, by bylo sprawiedliwie :)
Sprawa do rozpatrzenia przez ktoregos z Adminow :) |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| a teraz do cichego prosze o logi z chatu gdzie ci napisałem że mam 15 lat gdy napisalem tylko że chodze do 3 gim... i nie napisałem że mam 16 napisałem że prawko na multiple jest od 16 dalej nie umiesz czytać polecam korki z polskiego bo niby jesteś starszy odemnie a ja potrafię czytać ze zrozumieniem |
 |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| za samo ,,wypierdalaj lubieflaki,, czy skierowane do jakiegokolwiek innego gracza napewno by nie dostał na 10 min ale okej to jest uczciwość u cichego i dalej nie czytasz ze zrozumieniem ja się poczułem urażony (jak nie wiesz co to znaczy ---> słownik się kłania) a on się z tego śmiał... |
 |
|
|
|
 |
TremZa
Liderka Dark

Wiek: 25 Dołączyła: 04 Lip 2015 Posty: 147 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
Weźcie sie zastanówcie co robicie kieruje to do flaki..
To co chcesz osiągnąć jest okropne, jak tak możesz zazdrościsz mu że został doceniony?
Zasłużył na tą posadę i ma prawo czuć sie lepszy bo tak jest, on nie zachowuje sie jak ty nie robi wszystkiego aby zepsuć miłą atmosferę panującą na serwerze bo ty ją cały czas psułeś po czym jak on robił reloga:
http://imgur.com/p7ollnY
To jest nie miłe to co chesz zrobić dlaczego chesz mu zepsuć to co sam osiągnął? |
_________________ "Wolę zaufać i żałować niż zwątpić i żałować."
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| Po twojej stylistyce zdań czy też interpunkcji, nie jedna osoba by zwątpiła w twój wiek. Sama byłam KidModem i trudno zauważyć każde słowo na czacie oraz cieszyć się grą. Administracja to ludzie, a każdy człowiek może się pomylić czy też czegoś nie zauważyć. A jeśli chodzi o zdanie "jesteś ohydny" nie jest obrazą, a wyrażaniem własnej opinii na kogoś temat, możliwe, że bolesnej. A to co napisałeś do Cichego było nie na miejscu, powinieneś się cieszyć banem na 4h, ponieważ za obrazę administracji jest ban ip na stałe (spójrz regulamin, chodzi o "możesz mi posiorbać"). Cichy nie daję surowych kar i z tego co pamiętam, nigdy nie dawał. Często olewał przezwiska na swój temat, gdyż szkoda było mu graczy. Uważam, że skarga jest po prostu głupia, ban był słuszny ale i tak dla mnie było to zbyt łaskawa kara, adi1 nikogo nie obraził, a podzielił się swoją opinią, a jeśli chodzi o trzecią sprawę, wszystko raczej wyjaśniłam. Jeszcze dodam parę uczących słów, po ostatnich postach. Ludzie po różnych słowach, rzeczach czy też czynach, mogą czuć się urażeni. Wstawisz swoją budowle do oceniania, nad którą się dużą starałeś, a komuś się będzie nie podobać, założysz skargę na tą osobę? Jak ktoś będzie urządzał imprezę, a cię nie zaprosi, doniesiesz o tym na policje? Wydaje mi się, że nie, cierpienie to nieunikniona cześcią ludzkiego życia, więc lepiej pogodzić się z tym faktem. No to tyle |
| Ostatnio zmieniony przez Cicha 30 Sierpień 2015, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| ale to mu nie daję większych praw nich innym jest od pilowania prawa na serwerzę ale tego robi tylko ja to robię ... a teraz pewno mnie obgadujecie dziecinne.... ja nie szukam przyjaciół bo ich nie potrzębuję więcej niż mam wrogów też nie szuka to oni mnie szukają :) |
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Nie chodzi o range, jak sie nie wypelnia jej obowiazkow dobrze, to sie ja traci, normalna kolej rzeczy :) Nie smialem sie, ze zostales Tym urazony. Spytales sie mnie dlaczego tylko 10m, a ja odpisalem ze jest zacenzurowane :).
Nie chce tego ciagnac, poczekajmy wiec na kogos, kto to oceni i najwyzej mnie zdegraduje.
Na koniec dodam, ze nie jestem od Ciebie starszy.
Dziekuje za ulatwienie tlumaczenia, Cicha oraz TremZa :)
Tymczasem nie kontynuujmy dyskusji, czekajmy na "wyrok". |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| dobra wiesz co z tego powodu że nic do cb nie mam ANULUJE TEMAT. bo to ty zaczołeś z wyrzutami do mnie ale wiesz co szkoda mi czasu i nerwów zachowam się dojrzalej niż ty chociaż jestem ,,młodszy,, |
 |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| cicha nie jesteś w temacie hahahah nie obraziłem go tylko adi1 :) a adi1 ma o mnie takowe a nie inne zdanie chociaż nigdy mnie nie widział a mogłem robić ss dalej bo chodziło mu o mój wygląd chociaż nie wie jak wyglądam no chyba że mnie szpieguje to już inna kolej rzeczy |
 |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| dziękuje ci jeszcze cichy że ja mam 39 lat tak i mam na imię andrzej... poprostu zachowanie na poziomie podstawówki -,- (moje też ale ja nie oceniam ludzi jak ich nie znam) http://screenshot.sh/m7y9gPfQb9Vcy |
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Prosilbym, zebys skonczyl. Byl to zart i dotyczyl mnie. Do tego wlasnie mnie oceniles, choc zaraz po tym powiedziales, ze tego nie robisz XD
Czekajmy na admina i tyle. |
|
|
|
 |
|
|