|
dzień/Noc |
| Autor |
Wiadomość |
wiewiur44
|
Wysłany: 27 Sierpień 2015 dzień/Noc
|
|
|
| Mam pomysł żeby był cykl dzień i nocy |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
Wysłany: 27 Sierpień 2015
|
|
|
| Ale nie każdego na to stać. |
|
|
|
 |
wiewiur44
|
|
|
|
Ja chce ewoluować eevee w umbreon i nie mogę bo nie ma nocy
A nie będę kupować cukierki żeby tylko ewoluować poka. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| wieiwur dzien noc otopoproś admina kiedy jest na serwie to przez jakis czas zrobi noc i po sprawie |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Niestety większość woli dzień, osobiście wole noc, ale co zrobić... Zawsze decyduje się na podstawie większości i nie wszyscy są zadowoleni. Podobno nocy nie ma ze względu na resp poków i spam ,,admin zrób dzień". W nocy budowle z oświetleniem wyglądają świetnie i nadaje to im urody. Raz >jakimś cudem< była noc w regionie kanto i robienie walk było o wiele przyjemniejsze. Uważam, że moja sala wygląda o wiele lepiej kiedy jest oświetlana lampami. Nawet w realu baseny oświetlone wyglądają po prostu nieziemsko! Raz kiedyś był cykl nocy i dnia, ale zniknął. Co jak co, ale noc nadaje grze klimatu, o wiele lepiej by mi się grało wieczorami mając porę nocną w grze. Zazwyczaj na pooke pojawiam się rano lub wieczorem, ale wieczorem rzadziej, bo mi wali po oczach ta jaskrawość, zwłaszcza, że moja sala jest biała. Pewnie nie wielu z was mnie rozumie, ale co zrobić... Nie ubiegam się nawet już o ten cykl bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie na przekór temu, bo jak wspomniałam na samym początku.. Większość jednak woli dzień. |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| W przyszłych wersjach modu jest możliwość zrobienia naturalnego cyklu dnia i nocy. Zyczu kiedyś stwierdził że może się wprowadzi. |
|
 |
|
|