Zamknięty przez: admin 25 Sierpień 2015 |
Moja pierwsza skarga. |
| Autor |
Wiadomość |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 24 Sierpień 2015 Moja pierwsza skarga.
|
|
|
To co ja piszę, też nie ma zbyt wielkiej wagi, zauważyłam to po tematach które chwaliły się dobrą opinią, ale nie wielką chęcią do działania. W każdym razie parę osób pisało o przykładności lidera i to sprawiło, że piszę tego posta. Mianowicie o utraconym dark.
Podobno ma bana za grę na konkurencyjnym serwie, jeśli to prawda to moje zdanie brzmi następująco. Często widywałam go na serwie, a nawet bywało, że mnie pokonał co nie udaje się każdemu. Na forum się bronił i do teraz je śledzi. Tutaj widać, że zależy osobie. Osobiście się przyznam, że z czystej ludzkiej ciekawości zamierzałam zobaczyć co u nich. Bo co jak co, ale to byli nasi koledzy, a można nie mieć do nich kontaktu. Więc ktoś może iść tam do nich tylko w celach znajomości. Ja osobiście tam nie weszłam po tym gdy się dowiedziałam, że to grozi bananem. (Tak nazywam Ban) Tak więc nie wiele brakowało i by lida water też zabrakło. (Może innym razem randomy) W każdym razie jeśli admin to zobaczy proszę o unbana przynajmniej dla DawidaKoxa i przynajmniej zezwolić mu na ponowne przystąpienie do rekrutacji na lidera Dark (Jeśli nadal trwa). W regulaminie faktycznie nie ma zakazu samego grania, jedynie jest zakaz reklamy. Może za tego posta też mnie zbanują bo jak wiadomo o dwuznaczność, albo nieporozumienie łatwo, ale trudno, uważam, że było warto. Tyle ode mnie, pora się zanurzyć w moim poście. |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
Wysłany: 25 Sierpień 2015
|
|
|
Dziękuje Carolino że tak sądzisz
Faktycznie w regulaminie jest
że nie można reklamować innych
serwerów
I ja tej zasady nie złamałem
Poprostu byłem ciekawy o nowy
serwer
W sumie moge się przyznać
że codziennie patrzę czy nadal mam bana
Zależało mi na serwie i jak widać nadal zależy
Wiem że zyczu powie że jestem zdrajcą
Ale powiem że od momentu dowiedzenia
się o nowym serwie i tak grałem godzinami w pokecrafta
Smutno mi się zrobiło gdy nusiek napisał
,,Dawid ty się nie wypowiadaj bo tu już nie grasz''
Jestem bardzo szczęśliwy że ktoś chce żebym nadal
grał, dzięki caro |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Lazlo
Tylko Barca

|
|
|
|
Taka prawda że gdyby bana dostawał karzdy kto gra na innym serwie to z 50% graczy na pokecrafcie miało by bany.
Noi oczywiscie jestem za ub dawidkoxa |
_________________ <3Illuminati<3
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Nie tylko jemu sie należy ub jest jeszcze pare osób ktòre nie winnie też dostały bana.ale cóz najwidoczniej admini omijaja ten temat.takie jest moje zdanie |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Adi, bez wątpienia, ale ja głownie zwracam uwagę na lidów. Większości graczy nie zapamiętuję, chyba że jakiś pisze do mnie częściej to wtedy tak. Nie ukrywam, że reszta o której nie wiem też jest istotna. |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
Ok
Chce wiedzieć czy będzie ub czy też nie |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| masz rację. Ja nie dałbym bana, postaram się to wyjaśnić z zyczem i odkręcić sytuację. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|