|
Edycja |
| Czy chcielibyście nową edycję? |
| Tak |
|
19% |
[ 4 ] |
| Nie |
|
80% |
[ 17 ] |
|
| Głosowań: 21 |
| Wszystkich Głosów: 21 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
Wysłany: 12 Sierpień 2015 Edycja
|
|
|
Witam chciałbym zaproponować coś takiego jak nowa edycja.
Chciałbym wam zaprezentować jakby to wygladalo:
Mamy serwer od nowa wszystko, poki, dzialki, itemy itp.
Edycja bedzie polegala na czystym survivalu (z paroma dodatkami).
Bedzie trzeba zbierac wszystko na nowo itp.
Jakie tego beda plusy i minusy?
+ Nowi gracze nie beda tak szybko odchodzic po zobaczeniu legend rowiesnikow i doda nam to nowych graczy!
+ Bedzie mozna zaczac od nowa z nowymi lepszymi przygodami z naszym pokecraftem.
- Będzie trzeba zacząć od nowa co daje nam też plus nowej przygody :)
Mam nadzieje że administracja na prawdę to przemyśli i uzna że to się przyda ;) |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 12 Sierpień 2015
|
|
|
| Kurde, ja się właśnie dorobiłem legendy, a ty chcesz resetować xd. Jestem na nie ;) |
|
|
|
 |
StarDust
Lider Flying <3

Wiek: 27 Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 188 Skąd: Czaplinek/Derby
|
|
|
|
Bezsens juz byl poruszony taki temat i duzo osob bylo przeciwko jemu, wiec dlaczego i teraz maja zmienic zdanie?
Postaw sie na miejscu osoby ktora juz zdobyla wszystko jak ciezko na to pracowala i teraz wszystko straci poprzez zachcianke jednego gracza. To nie doda nam graczy tylko ich odciagnie. Duzo osob z legendami zacznie odchodzic bo stracili wszystko nad czym tak pracowali poprzez 6miesiecy,rok nawet i 2lata?
Jestem zdecydowanie na NIE. |
_________________ Stareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Własnie ja tu już. Gram 2 lata chociaż nie jestem liderem ale jak na gracza to dużo osiągnołem. Dzieki trudnej długiej pracy na serw.ja też zdecydowanie na nie. |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
|
|
|
Star.
Jakbys wiedzial to ja mam duzo skladow itp a jakos chce nowa edycje. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Lazlo
Tylko Barca

|
|
|
|
| jak najbardziej tak |
_________________ <3Illuminati<3
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Choć rozumiem tok rozumowania stojący za tą propozycją o tyle nie będzie on zrobiony bez wyraźnego powodu. Bez czegoś co całkowicie nie zepsuje gry na serwerze denek nie zgodzi się zresetować wszystkiego. |
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Ziggi nie jesteś sam na serwerze nie musi być tak jak ty chcesz.poco ma być nowa edycja ?jak prawie cały serwer sie zmienił a ty chcesz o tak poproatu od nowa .pomyśl ile miał pracy torek,sindia,i inni administratorzy przy budowie nowej mapy,miasta expowisk parku,spawnu,areny i jeszcze wiele wiele innych rzeczy .a pozatym jak by była nowa edycja to ja na 100% bym odszedł i inni starzy gracze |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
WojowniczekPL
R.I.P

Wiek: 80 Dołączył: 12 Maj 2015 Posty: 274 Skąd: Pamięć graczy
|
|
|
|
Aha. Cały hajs z sms-shopu na ity wywalony przez nową edycję?!
Jestem zdecydowanie na nie.
Nusiek pewnie też na nie bo ostatnio kupił quaze i ma ją stracić?! |
_________________ If you watch Knife or Dragon Lore drop - R.I.P Headphones
 |
|
|
|
 |
TremZa
Liderka Dark

Wiek: 25 Dołączyła: 04 Lip 2015 Posty: 147 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
| Jestem na nie! Niedługo tu gram ale udało mi się wiele osiągnąć nie chce tego stracić już niebawem będę mieć swoją ulubioną legendę, startuje po raz kolejny na lidera i wszystko to stracić? A po za tym zabrał byś prace naszym QuestMakerom co oni by budowali? a Questy? Liderzy? |
_________________ "Wolę zaufać i żałować niż zwątpić i żałować."
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
Nie no wojo, czytasz mi w myślach xd.
Jestem na nie. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Jak będzie nowa edycja to prędzej nowi gracze odejdą tak jak i większość starszych graczy na poke, bo stracą wszystko co osiągnęli. . Przykładowo ktoś zdobył swoją pierwszą legendę, a na następny dzień ją stracił i wszystko co było dla niego cenne, to by się chyba załamał.. A np co z liderami ? Byłoby trzeba od nowa szukać liderów. Wiesz jak to trudno znaleźć skład liderów, biorąc pod uwagę również to, że liderzy się ciągle zmieniają. Właśnie dlatego nowa edycja jest nam zbędna. Jest więcej minusów niż plusów.
Oczywiście również jestem na nie. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 12 Sierpień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| jestem na nie sorka rzygi ale to słaby pomysł dużo ludzi zakupiło rangi vip i będzie że kupiłem i mi zabrali zrobią się afery i ponad to przez to możemy stracić graczy |
|
|
|
 |
Sheer
Zwyczajny...

|
|
|
|
@up2
Nowa edycja nigdy nie nadejdzie z dnia na dzień, na pewno byłaby ogłoszona miesiąc lub kilka tygodni przed jej stworzeniem.
Nie wiem jak wam, ale mi gra po "osiągnięciu wiele" nudzi się i z chęcią zaczął bym ją na nowo. Ja jestem na Tak, ponieważ większość serwerów tak robi, po to aby na serwerze nie było graczy np. Jeśli mówimy o serwerze frakcje, nie do pokonania. Wiem, że nowej edycji i tak nie będzie, ale głosuje i zostawiam komentarz :) |
_________________ Siła nie jest kluczem do sukcesu, jest nim umiejętność kreatywnego myślenia... |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
| To bardzo zły pomysł jak bym miał zacząć od nowa grać nie grał bym już na pokecraftcie |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
|
|