|
Zakaz bycia liderem |
| Czy chcesz zniesienie / edycja ograniczenia zakazu bycia liderem ? |
| Tak |
|
51% |
[ 16 ] |
| Nie |
|
48% |
[ 15 ] |
|
| Głosowań: 31 |
| Wszystkich Głosów: 31 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 12 Sierpień 2015
|
|
|
| Wg mnie możnaby było kilka osób dopuścić do walk, ale bez przesady. Ktoś kto obrażał, miał JAILE, lub bana to nie powinien być liderem. 1 jail czy mute to troche bez sensu. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| kurde boj zrozum każdy ogarnięty gracz wie o moim mute od Krelona za obrazę nicku takiej osoby cytuje"nie moja wina że masz taki głupi nick" i mute na nie pamiętam chyba 10min jeśli kyoś naprawdę chce wiedzieć kto to to jest to Arejcz nazwałem go Arejacz a on mi wyjechał "Po pierwsze Arejcz Ch... "(zamiast kropek coś innego) i wtedy napisałem to za co dostałem mute a po za tym chyba każdy ogarnięty gracz wie że ty mnie po prostu nie lubisz panie boj |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
każda kara ma swoją wagę.
Mute za spam będzie inaczej wnioskowanie niz mute za ciągłe obrazy. To waszym zachowaniem pokazujecie czy jestescie godni lidera.
To samo z jailem jail za spam afk bedzie inaczej widziany niz jail za kradzież.
Zastanówcie się czy wolicie lidera który miał 1 jail na kilka miesiecy przez kradzież.
Oczywiscie mute za 1 przeklenstwo i jail za spam afk to są małe przewinienia, ale gdy juz przeginacie z tym to sami blokujecie sobie drogę na liderostwo.
Owszem, niektóre moje bany i mute są niepotrzebne, ale służa one podniesienia nastroju na serwerze, byscie się też pośmiali. Nie mają na celu podłożenia kłody pod nogi w drodze na lidera, ale sprawy poważne są liczone.
Zakaż nie zostanie zniesiony. Nie wam o tym decydować |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
Wysłany: 16 Sierpień 2015
|
|
|
| 1. Czy jak POPROSILEM o bana lotosie bo mi HaPad konto zchackowal to nie mogę być lidem? 2. Chciałbym tylko zaproponować by walki o lidera nie trwały w czasie rekrutacji bo np jak byly walki o rock rekru bylo do 30 ponoc jak gadałem z szmn123 a tak do 30 można sobie poprawić skład. I takie cua by np osoby nie prosily np. Liderów o pomoc ze skladem bo wtedy niczego się nie nauczą tylko np. Nusiek kupi póki wytrenuje itd itd a ta osoba ktoś startuje nie nauczy się niczego... Bo misiek się juz zna zrobi op team a tamta osoba nic nie poprawi i przegra " nic niemam do tych osob i nuska" |
|
|
|
 |
dinostorm
Rocky

|
|
|
|
| A te osób które same sobie robia team tez przegraja bo nusiek zrobi tim np. Siepaczolo przgral z wojo bo nusiek zrobil team dla wojo.. "nic do was niemam" |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
| No ja rozumiem że jestę zbyt OP i robie teamy na all lidów no ale XD. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
dinostorm
Rocky

|
Wysłany: 17 Sierpień 2015
|
|
|
| Misiek ale zobacz ty juz swojego lidera wygrales sam to niech inni sobie tez robią sami bo mogą zrobić lepszy skład np: Zrobiles skład dla wojo a i tak wygral Dawid ktoremu chyba nikt nie pomagal |
|
|
|
 |
minner200pl
Lider sali Grass

|
|
|
|
dino zwykle jest tak że były lider daje koldze swój team żeby on wygrał
np ja mój team grass sam expiłem i sam robiłem 0 pomocy
jeszcze ktoś mi mówił na priv że derpxxl dała team nuśkowi ale ja w to nie wierze |
_________________ Lider sali Grass od 30.09.15 do .... sam nie wiem kiedy XD
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Ja robiłem 6 teamów ale sie dodego nie przykładałem nie wbijałem nawet ivs bo wiedziałem że i tak nie dam rady.no ale za któryms razem musi sie udać xd |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
|
|