Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Torek
11 Sierpień 2015
Oszustwo XkoraksX
Autor Wiadomość
VeXiPL 
Placek

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 11 Sierpień 2015   

Trudno coś powiedziec ciągle cos sie dzieje na serwie korek nie powinien miec bana ale musi odac bz lug obiecanego pokemona bardzo duży majotek ale co do tego zapytaj korka czy odac bz znam go miły chłopak myśle ze sprawa sie wyjasni bez bana o i chce dodac ze koraks bardzo lubi mew!!!! :3

TremZa 
Liderka Dark

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Eh bz bz bz bz... zawsze najważniejsze.. miała być z licytacji legenda sh i będę o nią walczyć.. nie dam się tak łatwo.. na ss'ach jest wyraznie napisane przez StarDusta ze on ja przetrzymuje lecz gdy przeczytal post napisany przez denka zmienil zdanie i nage dostal ja za zagranie w lola..
Banner- Oda Nabuna

VeXiPL 
Placek

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Wiadomo ze chces odzyskac jak dla mnie jestes dzielna probujes coś osignoc walcz o te legende ;3

Kometa550 

Ogólnie sumując fakty:
1.Miała być najlepsza sh lege czyli prawdopodobnie na moment wystawienia licytacji była to sh lugia.
2.Czyli przed edycją posiadał takową lugie i dopiero po edycji dał ją na "przechowanie/za gre w lola" komuś innemu.
3.Inaczej rzecz biorąc posiada/ł takiego poka kiedy licytacja się zakończyła więc Tremza wygrała (Sh Lugie)

Ogólnie rzecz biorąc: Powinna dostać to co licytowała a nie zwrot bz i powinno sie to odbyć w taki sposób że kolega powinien oddać sh lugie "koraxowi" a ten powinien dać ją tremzie a jeśli twierdzi iż nie posiada innej sh legi prócz (Mew,Zap,Molt,Arti) oznacza to iż oszukał i należy mu się ban [FOREVER]. oczywiście wcześniej oddając bz które zapłaciła Tremza. Chyba nie chcemy grać z ludźmi którzy oszukują i tyle. A także należy się jakaś kara dla Kolegi Star za pomoc przy oszustwie takie coś także nie powinno być tolerowane.

Wybaczcie za błędy ale nie spało mi się w nocy i ledwo żyję pozdrawiam <Kometa550>

Jutro/Znaczy się dziś edit będzie i poprawię to co niezrozumiałe ;)

Kiririn 
Baaaka

W temacie skargi powinny wypowiadać się tylko osoby zamieszane w sprawę i świadkowie. Denku jeśli da się sprawdzić.historię edycji to sprawdź czyja wersja jest prawdziwa, czy post edytowano usuwając wiadomość o shiny czy kolor liter.

@edit Niestety znalazłam coś co stawia koraksa w niekorzystym świetle. Ostatecznym dowodem byłaby historia edycji posta rozpoczynającego licytacją ale mam to:

Post informujący że licytacja się odbędzie: http://imgur.com/RVlhZIJ,Os72kib#1

Post rozpoczynający licytację: http://imgur.com/RVlhZIJ,Os72kib#0

wiewiur302 

Korkowi należy się ban okrada ludzi z cst i jeszcze z BZ TremZa jestem za tobą korek ma sh Lugie to Sh Lugia powinna isc do ciebie zapłaciłas to teraz niech ci ją da albo niech dostanie bana i odzyskasz bz

XkoraksX 

temat do zamknięcia tremza w grze napisz /mail read wina moja ponieważ jak zaczynałem licytacje moja naj lega to była mew a to że napisałem sh to tylko błąd od początku było o tajemniczą sh lub nie sh jak mówiłem temat zamknąć wina moja a tremza w grze ma napisać /mail read tam ma wszystko wyjaśnione

WojowniczekPL 
R.I.P

Korek... chcesz ukryć swoje kłamstwo :v

XkoraksX 

wojo to moja wina że się pomyliłem i napisałem sh przepraszam za to uczestników wypowiedziałem się już proszę nie drąż tematu

Torek
World is Mine

Przeprosiny nic nie dadzą. Twój błąd, więc ponosisz konsekwencje. 90 staków bz ma trafić z powrotem do TremZa i w tym temacie ma to zostać potwierdzone.

XkoraksX 

temat został zamknięty to na czorta znów otwierasz tremza ma wszystko w mailu to wszystko w tej sprawie a potwierdzenie to można napisać na pw do admina

nusiek3446 
.

Ostrzeżeń:
 1/3/6

A ty po czorta dyskutujesz.
Napisał ci wyraźnie, 90s bz ma być oddane.
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017

Torek
World is Mine

Nie, nie może. Od tego jest ten temat, a zamknięcie go było zupełnie z innych intencji. Ma tu tylko i wyłącznie wypowiedzieć się TremZa z potwierdzeniem zwrotu swoich bz i kropka. Nie zostałeś ukarany, nie musisz jej dawać legendy, więc w czym ty chłopie widzisz problem? W mailu raczej 90 staków się nie zmieści.

XkoraksX 

torku jak nie wiesz co jest napisane w mailu to nie mów że ona nie dostanie swoich bloków złota

#Torek ~ Gdzie napisałem, że nie dostanie? Ma mi tu potwierdzić i tyle. Proszę Cię weź przeczytaj moje wypowiedzi do końca, a później pisz racjonalną odpowiedź. Już mi się nawet nie chce tymi postami spamować.
Ostatnio zmieniony przez Torek 11 Sierpień 2015, w całości zmieniany 3 razy  

TremZa 
Liderka Dark

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Zacytuje denka

admin napisał/a:
Moje stanowisko w tej sprawie jest następujące :

Tremza skoro wygrała, należy się jej pokemon zgodnie z ustaleniami licytacji (tej przed edycją) lub jeśli Xkoraks nie posiada jednak takiego pokemona to proszę o anulowanie transakcji , zwrot bz i zamknięcie giełdy.

Czas na wyjaśnienie sprawy macie do 11.08 do 23:59.
Ostrzegam, że w przypadku braku porozumienia Xkoraksx zostanie surowo ukarany.

Czekam na informację poniżej....

Miałeś XkorkesX lepsza legendę ale sprytnie oddałeś ją StarDustowi nic sprytny zawsze ma szcześcię...

http://wrzucaj.net/1tW
http://wrzucaj.net/1tE
Popatrzcie na te SS'y
Banner- Oda Nabuna

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi