Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 8 Sierpień 2015 |
nowy świat |
| Autor |
Wiadomość |
mcmark40
|
Wysłany: 8 Sierpień 2015 nowy świat
|
|
|
mam małe pytanko
nie wiem czy to bug czy jakiś błąd na serwerze, wczoraj w nocy wszedłem na mapkę nowe pokemony zabrałem ze sobą 3,5 stak pokebali i zacząłem łapać pokemona z 9 levelem straciłem wszystkie pokebale i go nie złapałem nie wiem o co chodzi ale pokemon o takim levelu nie ma przecież ponad 200 ataków coś jest nie tak nie wspomnę o cukierkach które straciłem może ktoś mi to wyjaśnić bo w sumie po co ta mapka jak się traci pokebale i cukierk |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 8 Sierpień 2015
|
|
|
pokemon nie ma nieskończoności ataków.Zależności jakiego poka łapiesz np:lucario u;tra ball
Poke ball jest najsłabszym ballem jeżeli łapałeś czegoś z typu riolu czy mantyke to nie złapiesz w poke ball(niska szansa) |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
Pokemony potrafią być nieraz uparte... ale właśnie po to są różne rodzaje balli...
np. Na Moltresa - mógłbyś rzucić i z 200 staków balli, ale byś nie złapał.Natomiast np. Ultra ballami za nwm 100 razem. A Master Ballem za 1.
Każdy ball ma swoją siłę łapania i trzeba je odpowiednio dostosować do siły pokemona.
Przecież takiej mew nie będzie się łapało poke ballami nie? :) |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Lub sobie weś lvl bale jak masz poka na 100lvl. To masz duże szanse.a jak nie to riolu łap w ultrabale :) |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|