Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 2 Wrzesień 2015 |
Seria z pokecraft.pl |
| Autor |
Wiadomość |
VeXiPL
Placek
|
|
|
|
 |
VeXiPL
Placek
|
|
|
|
 |
Sindia

|
Wysłany: 22 Lipiec 2015
|
|
|
Fajnie, że nagrywasz, jednak filmiki wymagają nieco poprawek. Ten napis bandicam wygląda nie za ciekawie, spróbuj go nieco przyciąć w jakimś programie, dodatkowo w 2 filmiku czarne paski po bokach psują cały efekt. No i widok programu na początku 2 filmiku też nie powinien się tam znajdować, mógłbyś w miarę jak jest to możliwe "przyciąć" ekran żeby obejmował jedynie grę.
Samej treści filmiku jeszcze się nie przyglądałam, obejrzę je w wolnej chwili i napiszę dokładniej.
Życzę powodzenia w dalszym nagrywaniu, mam nadzieję, że nie skończy się to na 2 filmikach. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
Wysłany: 23 Lipiec 2015
|
|
|
| najważniejsze są chęci nie jakość :3 |
|
|
|
 |
VeXiPL
Placek
|
Wysłany: 23 Lipiec 2015
|
|
|
| Wiem ze trzeba miec filmy dobre ale ja nie umiem nie interesowałem się youtubem nagrywam bo chce niewiem ja nie umiewm montowac jeśli mi ktos pomoze to bedzie fajnie!, I nie umiem nagrywac..... |
|
|
|
 |
shomes
PokeCrafter C:

|
Wysłany: 30 Lipiec 2015 Rada
|
|
|
| nagrywaj programem Fraps A montuj w camtasia studio 8 :D |
_________________ Zapamiętaj, że najgłośniej szczekające pieski są najmniej groźne.
 |
|
|
|
 |
VeXiPL
Placek
|
Wysłany: 1 Sierpień 2015
|
|
|
| Dzięki shomes ;D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|