|
Aaaa no..... no co ! Zapraszam do Lektury XD |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk^^
|
Wysłany: 29 Lipiec 2015
|
|
|
| hahha chcecie wyłonić E4 poprzez zawody 3vs3 wiem że każda sytuacja dobra do pozbycia się graczy piszących o E4 ale bez jaj jak to taki problem zorganizować turniej 6vs6 to ja mogę się tym ostatecznie zająć hehe |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| HeHe ty już tu nie grasz, więc grzecznie mówiąc wyjdź stąd bo nikt Cię nie pyta o zdanie... Jak nie grasz to nie wypowiadaj się i nie angażuj w sprawy serwera. Poza tym Slavica kto Ci każe brać w tym udział? Nie chcesz to nie... Jaki problem? A na koniec, żeby E4 ruszyło to chyba musiał się na to zgodzić denek, więc jeżeli uznał, że ten turniej będzie dobry do wybrania Elity to tak jest i kropka. |
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
Nie chce podważać niczyjego autorytetu, ale E4 poprzez turniej nie jest dobrym pomysłem. Spieszenie się z tym nie da efektownego rezultatu i powstaną kolejne 4 posady, które będą się co chwile zwalniać z powodu rezygnacji. Normalnie E4 jak i champion biorą się stąd, że się kogoś awansuje. Nie powinno być czegoś takiego jak Lider/E4. Iris we White/Black była liderką, a White/Black 2 Championem. Wiecie jak? Bo to działa tak:
4 Liderów , którzy byli najlepsi Awansuje się na E4, a na ich miejsce pojawiają 4rej nowi liderzy, Potem z E4 Wyłania się najlepszego i zostaje Championem. Tutaj poprę się ANime, gdzie bohaterowie w regionie Sinnoh oglądali w CP, jak Cynthia w telewizji pokonuje ostatniego członka Elitarnej czwórki. (Bodaj Lucian się nazywał) Dlatego też najpierw trzeba załatwić, żeby liderzy się tak nie zmieniali i żeby w końcu powstał lider typu dragon i najlepiej, żeby było więcej regionów. Tworzenie E4 na siłę skrótami nie przyniesie dobrego efektu uwierzcie mi. A i zapomniałam dodać, prawdopodobnie w tym co oglądali w CP, mogło być momentem Awansy Cynthi na Championa z E4. Ten temat jest bardzo szeroki, ale mam go już zaplanowanego, wyśpię się i rano go stworze w sugestiach nim będzie za późno. Proszę tutaj nie krytykować w stylu a co jeśli bo całość jak już wspomniałam pojawi się jutro rano. Będzie tak dobrze opracowany jak Legendarna zmiana, albo i lepiej. |
|
|
|
 |
TremZa
Liderka Dark

Wiek: 25 Dołączyła: 04 Lip 2015 Posty: 147 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
| Zgadzam się z carolina przykładem jest kolejna rekrutacja na poison. Wiem to bo na ghost jest nas 2 ja i cichy a ja vs cichy szanse zerowe zaluje poswieconego czasu na expienie pokow na ghost. Szanse była ale nie jak cichy w ostatni dzien się zapisal ja to mam pecha ;] A co do turnieju 3 vs 3 o e4 moim zdaniem kiepski pomysl :3 |
_________________ "Wolę zaufać i żałować niż zwątpić i żałować."
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
Wysłany: 30 Lipiec 2015
|
|
|
Ja również zgadzam się z caro, jak już mamy wyłonić E4 poprzez turniej to niech to będzie turniej 6v6 i nie taki, że np. ja będę walczył na początku z jakąś osobą "wykokszoną" i przegram a okaże się, że jestem lepszy od reszty :)
Powinno być tak że rozpisane są osoby i każda walczy z każdą i ta czwórka, która będzie miała Najwięcej walk żwycięży otrzyma rangi E4 ;) |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 30 Lipiec 2015
|
|
|
Dobrze Caro, czekamy na Twój pomysł. Co do tego żeby 4 najlepszych liderów zostało E4 nie jest najlepszym pomysłem. Według mnie Elitarna Czwórka powinna składać się z najlepszych Graczy serwera, a nie liderów bo na pewno niektórzy Trenerzy mają znacznie lepiej wytrenowane pokemony od niektórych liderów. Co do pomysłu 6vs6 uzgodnię z denkiem, ale zanim to zrobię tak jak już pisałem czekam na Twoją propozycje.
#edit Co do Championa to nie wiem czy ta ranga wejdzie w życie. |
|
 |
|
|