Zamknięty przez: Torek 27 Lipiec 2015 |
skarga na Boy'a |
| Autor |
Wiadomość |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 26 Lipiec 2015 skarga na Boy'a
|
|
|
Witajcie, wczoraj wieczorem ok 19-19:30 przyjechałem do domu i postanowiłem wbić na serwer. Padł mi system i musiałem stworzyć nowe konto co oznacza pobranie od nowa launchera, po pobraniu serwerowego launchera udało mi się wbić na serwa, Ziggy chciał abym wbił na ts'a w sumie jak zawsze gdy wbijam. po kilku minutach postanowiłem zbudował sobie pokój alchemiczny, chciałem wykorzystać do tego swoją nową działke (była pusta etc) poprosiłem Ziggiego o pomoć w wykopaniu pomieszczenia po kilku minutach powiedziałem że dam sobie rade sam i poszedł na spawna, wbił Lotosik i Ziggy zaczą trollować Boy'a. Kilka minut wcześniej powiedział mi że Boy ma permisje jak mod czyli kick, mute etc (co pozwala mu tezna sprawdzanie IP graczy ale o tym później) Każdy się witał z Lotosikiem to ja postanowiłem naszego drogiego admina trochę podenerwować (nawet ona wie że to dla zabawy [chodzi o to że nawet ona mówi że trzeba tępić takich jak "CichyShow i dinostorm"])
dostałem kicka pewnie wtedy Boy napisał cosw stylu Cichy bije mnie śnieżkami i zaczynałem dostawać ataki Ddos przez Boy'a które doprowadziły do ponownego wywalenia systemu. O ok. 20 lub później nie pamiętam udało mi się włączyć komputer i wbić na serwer zapytałem się Boy'a zy jest dumny z ataków ddos i powiedział coś w stylu (nie pamiętam doładnie bo byłem TROCHE zdenerwowany...) "oj bo myślełame że to ty bo ziggy mówił że ty masz jego wszystkie poty na niewidke" (WSZYSTKO WIDZIAŁA SINDIA!) a następnie próbował się wymigac że niby nie wie co to ddos. -.- Po chwili wywaliło mi całkowicie komputer i teraz będzie szedł do naprawy a do dyspozycji mam stary laptop siostry na którym boje się nawet zainstalowac pokecrafta żeby tutaj nie wywalilo -.-. A teraz pytanie do ADMINISTRACJI czyli denka... czy tak się zachowuje ktoś kto ma permisje jak mod i jest sefem lider) pójdzie na naprawe tego złoma bo nie ma kasy na nowy komputer -.-.Tak więc dzięki Boy a wiem że mu nic nie zrobicie bo on jest jak Cicha czy inna dziewczyna na serwie... czyli nietykalni...-.- więc nie będzie mnie przez kilka dni aż komputer wróci z naprawy... Aha nie mam żadnych ss'ów bo nawet nie moge wbić na komputer a jak tylko zaczynałem gadac z Boyem to mi wywalało system... NQ -,- |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 26 Lipiec 2015
|
|
|
| Ten lapek chyba nie wybuchnie od korekty xD A sama sprawa jest trochę zagmatwana. Można się oczywiście domyślać poprawnej formy w słowach. Ale do rzeczy, nie wiem czym są ataki Ddos. Boy wgl miał pojęcie, że masz takie problemy z komputerem? Bo jeśli nie, to raczej nie spodziewał się takiego efektu kicka. Więcej nie jestem w stanie powiedzieć nie wiedząc czym jest Ddos i nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, czy komp się uszkodził z powodu kicka czy tego Ddosa jakiegoś (Chyba, że to to samo, ale Ddos to jakieś zmasowane kicki) |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| A po za tym to nie 1 skarga na niego |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Już pisze, Ataki ddos to ataki na internet użytkownika czyli spowalnia internet (nic nie dziala praktycznie) nikt chyba tego nie chcial by dostać a ja owe ddosy kiedyś miałem przez pół roku... natomiast kicka dostalem od lotosi za trolla :) Pisałem na chacie że mi system wywalało więc Boy o tym wiedział ale nie pomyślał że komputer może mi się już całkowicie rozwalić... coś jeszcze o ddosach.. nie mógł być to zwykły gracz bo nie wbijałem na żaden serwer prywatny ts'a... aha napisane niezrozumiale bo pierwszy raz mam do czynienia z laptopem... xd |
|
|
|
 |
VeXiPL
Placek
|
|
|
|
| CichyShow dobrze powiedział dobrze boy to jakis nie rozwinięty człowiek ciągle sie przemondza z ma range na forum ma permisje do kicka mute,ale co do tego boy na nic nie zazłuzył.Nie lubię Boy przerz jego harakter ciągle myśli ze moze dużo denek może dużo ja bym chciał tak ze by juz boy był normalnym graczem nie miał Rzadnej permisji samy widzimy se boy naprawde myśli ze jest bogiem serwa ja takich graczy nie toleruje wiem ze to koniec żegnam. |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| I co do tego lapka, nie wiem wole nie instalowac launchera abym nie miał problemów u siostry ale jak będę mógł do niej zadzwonić to się jej zapytam :) MOŻE mi nie wybuchnie :D |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| VeXiPL gdyby nie te błędy to bym się z Tobą zgodził... Sprawy z Cichym nie znam, ale wiem, że Boy ma niezbyt miły charakter, cóż... nie da się go zmienić i trzeba się z tym pogodzić. Dostał te permisje to dostał, decyzja należała do denka i musimy ją uszanować aż sam stwierdzi, że to nie był najlepszy pomysł pomimo, że się o nie starał. Samo staranie nie wystarczy, trzeba mieć, że tak to ujmę ,,podejście'' do Graczy. Mam nadzieje Boyku, że nie zrozumiesz tego posta jakoś obraźliwie w stosunku do Ciebie. Napisałem tylko jaki jest mój punkt widzenia. |
|
 |
VeXiPL
Placek
|
|
|
|
| Nie radze lapop mi sie spalil |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Mniej więcej rozumiem, nie miałam pojęcia, że coś takiego istnieje. Ale prawdę mówiąc skoro ddosy są spowalnianiem komuś internetu to czy samego komputera też? Nie jestem dobra w te techniczne klocki, ale można mieć 100% pewności kto odpowiada za te Ddosy? I że to z ich winy faktycznie? Może nie żyje na tym świecie wiele dłużej od większości społeczeństwa pokecrafta, ale wiem, że czasami można się nieźle zaskoczyć Nie chcę nikomu tutaj działać na szkodę z powodu mojej małej wiedzy technicznej, tą sprawę musi rozwiązać denek, inaczej się nie da moim zdaniem. Będę tutaj pasywna i trzymam kciuki, żeby sprawa się wyjaśniła. |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Dobra zainstaluje launcher na tym lapku... raz się żyje a on i tak stary a młodsza siostra chciała pograć na serwie :) |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Ale caro napisałem do Boy'a czy jest dumny z puszczania mi ddosów to on powiedział coś w stylu owszem czy jakoś tak... A co do komputera miałem z nim problemy udało mi się naprawic a ładunek ddosów był na tyle duzy że wywaliło mi system operacyjny |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
|
|
|
Kochani, zaczne od tego, że ja nawet nie mam pojęcia co to ddos :)
2) lotosik ci dała kicka a ja pomyślałem, że to ty mnie bijesz snieżkami na niewidce bo ziggy powiedział, że wszystkie potki sellnął tobie, poza tym skąd wiesz, że to ja? Ja nawet nie wiedziałem o co ci chodzi jak zaczołeś mnie od debili wyzywać.
Proszę zastanów się nad tym co piszesz.. Ja tego nie zrobiłem..
VeXi i to ty się wymądrzasz.. |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
|
|
|
Cichy dumny z puszczania ddosów. zaczales tak:
Boy czy czujesz się dowartościowany
odpisałem tak..
I ty od razu myślisz że chodzi mi o to coś... |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
boy, boy, boy a może zamiast się kłócić jak ziggy i pokemaster damy sprawe denkowi? chyba nie chcesz stracic rangi tak jak ja...
napisał bym cos jeszcze ale juz dajmy ten temat administracji... -.- |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Cichy juz nie jesteś liderem? |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
|
|