Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
17 Lipiec 2015
Taka tam Skarga ;3
Autor Wiadomość
Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 15 Lipiec 2015   Taka tam Skarga ;3

Chciałbym Porozmawiać o niesłusznym zachowaniu 56TR otóż, od początku Byłem ja Wika i Lite na działce u pysiekacz. nic nie robiliśmy tylko sobie siedzieliśmy i odrazu Dostaliśmy we 3 Kicka Za to że jesteśmy na działce, jak dobrze wiem to nie jest karane, potem poszliśmy popatrzeć co tam się dzieje itd, Niestety zostałem Zabity przez Pistolet Pysiekacza Którego Dostała pewnie od 56TR. A skąd ma 56tr pistolet otóż pewnego dnia 56 Zaproponował mi za mój pisolet którego ja miałem i torek aż 400 Staków Emeraldów Po chwili Poprosił bym go mu pożyczył i kulek trochę Potem oddał i napisał że nie chce, potem Po dosłownie 2 dniach pojawiły się repliki oto tego pistoletu z enchantami Damage 5, na serwerze były tylko 2 takie guny, a nagle miał Je 56TR oraz dał je Xenexowi Widziałem u niego [ mogłem nicki pomylić] i Pysiakacz Która mnei oto z takiego samego pisoletu Enchantowanego Zabiła, Przy tym jak staliśmy z lite, ja i wikapl przy działce 56 napisał że patrzy czy może nam event zrobić na warp wipe po chwili tam poszedłem poskakać i zauważyłem Pionki Które postawił 56TR i tymi pionkami Wipe dało się łatwo przejść psując ten wspaniały event, oczywiście 56tr się wypierał że to tam położył i zegnał winę na torka. potem gdy napisałem Historie Na chacie że 56TR chciał odemnie kupić guna za 400 staków emeraldów Dostałem Jaila SS z tej histori mam , oraz podejrzewam że 56TR Kopiuje bo doszły mnie słuchy że ma aż 50 skrzynek podwójnych Bz-etów a kiedyś miał max 10 st. U mnie Nawet kupował magazyny Ich ceny dochodziły aż do 50 staków Bz co dla mnie jest abstrakcją ! u mnie 56TR już stracił ok. 600 staków bz-etów. Chciałbym poprosić Denka by go sprawdził bo według mnie Niszczy nas serwer i proszę o wypuszczenie z jaila oto ss : [ Pytanie czy to ja zawiniłem ? ] Proszę nie Pisać komentarzy Zostawcie 56Tr itd Bo to Tylko sprawdzenie Jego konta czy nie Kopiował itd.. http://imgur.com/HFfTDWZ,...taZGE,iHu933r#4

Torek
World is Mine

Wysłany: 15 Lipiec 2015   

Uwolnię Cię z jaila jak tylko będę na serwie i dla jasności ja nic na żadnym wipe nie stawiałem... Z resztą ostatnio na żadnym nie byłem.

XkoraksX 

z tego co przeczytałem w twojej skardze to bardzo poważne oskarżenia 56TR to członek administracji więc to jeszcze powiększa powagę sytuacji więc Nazwa tematu Taka tam skarga to jak dla mnie nie odpowiednia nazwa potwierdzę 56TR wzbogacił się od czasu otrzymania swojej nowej rangi ale muszę tu wprowadzić swoje "5 groszy" otóż ja u 56TR trzymam nie które swoje skarby i ma pozwolenie na ich używanie a co do tego kopiowania to trafiliście do nie właściwej osoby nasz szanowny TR nawet nie umie kopiować przedmiotów ponieważ nie musi się nawet tego uczyć ponieważ ja mogę mu pomóc w każdej inwestycji nie jestem za bogaty ale grosza nie skąpię hmm jak by się zastanowić to ten jail może nie był za słuszny ale jak przebywa się na czyjejś działce bez zgodności z jej właścicielem to ja uważam że to jest nie odpowiednie zachowanie tyle z mojej strony

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Koraksie, Lecz Twoja teza jest nie prawidłowa ty mu dałeś Swoje Cst a nie Bz, Do tego przypomniało mi się że za 500 staków bz Kupił od hakiego Suicune, 500 staków to poważna oferta w której mu na pewno nie finansowałeś do tego, kupował u mnie magazyny za ogromną kwotę od 20-60 staków gdy już uzbierałem na magazynach miałem 600 staków co daje nam aż 1100 staków które wydał Nasz TR, do tego Kolega mi powiedział że mu się chwalił na ts3 że ma aż 50 skrzynek bz jeszcze to daje nam 2500 staków bz Czyli 3600 staków bz-etów, nie wieże by od czasu gdy zdobył range aż się tak wzbogacił Sheax który grał O wiele Dłużej miał O wiele mniej to jest bardzo podejrzane ..

admin 
Administrator

Wysłany: 16 Lipiec 2015   

potrafi klonować , udowodnił to na innym serwerze (mojego znajomego). My także mieliśmy ten błąd i podejrzewam, że także to się tu działo (zwłaszcza, że zauważyliście to sami - ja miałem tylko podejrzenia). Wierzyłem, że to nieprawda, jednak tysiące BZ ... to faktycznie przesada.

Niestety z powodu powyższych okoliczności zmuszony jestem zablokować konto do czasu wyjaśnienia sprawy.

__Boy__ 
Bohater Lodu!

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 16 Lipiec 2015   

56TR, nie fochaj się jestem osobą szczerą. Mi też się zdaję być trochę dziwnę.
Więc tak, miałem 56TR pożyczyć mój klarnet, żeby sobie chwilę pograł, napisał potem, że odda za godzinę. zgodziłem się i grzecznie czekałem. Oddał mi go ale powiedziałem, że nie jest mi potrzebny klarnet i może go sobie zatrzymać. A po chwili napisał, że nie chce bo będzie miał swój. Trochę mnie to zdziwiło, ale musiałem spadać, więc wyszedłem z serwa..

Były Szef Liderów.

Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016

Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.

Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.

Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi