Zamknięty przez: admin 16 Sierpień 2015 |
Powrót do gry i zero pokemonów |
| Autor |
Wiadomość |
toruk
|
Wysłany: 30 Czerwiec 2015 Powrót do gry i zero pokemonów
|
|
|
| Witam. Po dłuższej przerwie wróciłem do gry na serwerze, i ku mojemu zdziwieniu miałem wszystkie itemy, a pokemonów brak, i trzeba było wybrać nowego, a stare straciłem. Jako że miałem dużo rzadkich pokemonów, chciałbym je odzyskać, jeśli jakoś się da. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Mój nick w grze go torruk. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 1 Lipiec 2015
|
|
|
| upewnij się , że wpisujesz nick na którym grałeś wcześniej. Nawet 1 zmiana literki (z dużej na małą) powoduje, że wbijasz na konto bez poków. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
toruk
|
|
|
|
| Właśnie wpisuję dobrą nazwę, nawet tak samo jest napisane na skrzyneczce na mojej działce, zero błędów w nicku. Czytałem, że nie tylko mi tak się zrobiło. Niestety nie mam żadnego screena żeby udowodnić, ale kupowałem konto premium, nawet mam skina, i to jest mój jedyny dowód, który w sumie nic nie udowadnia... Zależy mi na odzyskaniu pokemonów, jest taka opcja, by jakoś przywrócić konto do wcześniejszego stanu? |
|
|
|
 |
toruk
|
|
|
|
| I nawet mam itemy, które miałem i dostęp do działek, mogę otwierać stare skrzynki... |
|
|
|
 |
toruk
|
Wysłany: 4 Lipiec 2015
|
|
|
| Dodam tylko, że za pierwszym razem źle wpisałem nick, bo z dużej litery, a później poprawiłem i nic nie było |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
toruk
|
Wysłany: 8 Lipiec 2015
|
|
|
| Nadal ich nie ma. |
|
|
|
 |
Erbeen
|
Wysłany: 22 Lipiec 2015
|
|
|
| Też mam taki problem(jak przywrócicie mi pokemony to te co teraz złapałem się usuną) |
|
|
|
 |
Erbeen
|
Wysłany: 22 Lipiec 2015
|
|
|
| najbardziej zależy mi na sh scyter |
|