Siemka więc tak dzisiaj próbowałam wejść na moje konto i nom stop pisało ''Ktoś o tym nicku
gra jusz na serwerze'' ale tak było przez 1 godzinę i po tej godzinie weszłam na server i
zauważyłam że niema moich itemów nie było mojego bd zbroi op miecza itp nie wiem jak ktoś zgadł moje hasło spytałam sie wrzystkich na serwie czy byłam dziś dinostorm odpowiedział że tak byłam rozczarowana i myślałam jak ktoś odgadł moje hasło
prosze administracje quest markerow lub innych o pomoc
A więc po pierwsze czy instalowałeś/aś jakieś programy nieznanego źródła?
Jeśli tak to pewnie keyloger zrobił swoje.
Jeżeli posiadasz znajomych którzy byli w twoim domu gdy się logowałeś/aś kiedyś na serwer możliwe że zobaczyli je mimo że byli odwróceni. (mnie tak kumpel 2 lata temu wyciulał)
Pozostaje jeszcze jedna opcja podałeś/aś komuś hasło bo ktoś mówił że expi pokemony z konta jak mu się hasło poda...
Rada na przyszłość nie myśl że każda osoba jest dobra i nie zrobi ci nic złego. Sam przez swoją głupotę straciłem MC Premium i wiem jak się wtedy ktoś czuje.
Myślę że pomogłem a i jeszcze jedno istnieje opcja aby Admin sprawdził jakie IP weszło na to konto, musisz podać jeszcze godzinę. Gdy się tego dowiesz można zobaczyć jakie konta są przypisane do tego IP i wtedy powiesz nam czy podawałeś/aś hasło tej osobie.
Spokojnie.
Pierwsze co zrób to zmień swoje obecne hasło: /changepassword <stare> <nowe>
Denek za pewne sprawdzi jakie ip logowały się na twoje konto.
Jeżeli masz ss tych itemków to wyślij je tutaj, a może zostaną zwrócone.
nie chce mieć kłopotów i powiem że to było z ip mojego kompa ale ja tego nie zrobiłam tylko moja kuzynka była u mnie i znała hasło zpoczki ja nigdy bym nie zrobiła jej tego bardzo ją lubie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum