Wysłany: 26 Czerwiec 2015 Oszustwo podczas Licytacji
Pisałem na chacie, że wystawiam Tajemniczego poka sh. Licytacja byla zacieta. Wygrał gracz Dominik493 dając 20bz. Tym pokiem byl sh Weedle. Gdy o tym sie dowiedział to powiedział, że nie zapłaci. Gdy napisałem na chacie ze ide go zglosic inni gracze mówili ze za to nic nie dostanie. Jeżeli mają racje to czy to działa tak, że ktoś licytuje pokemona i ja sie wbijam daje 900bz i potem jak wygram mówię, że nie chce? Według mnie to nie ma sensu.
Dowody, że dominik stawiał 20bz:
http://i.imgur.com/CuhMnDg.png
Nikt ci nie da bana bo nie chcesz się wymienić. Póki nie doszło do transakcji możesz się wycofać z oferty.
Gracz nie dostanie bana/jaila...
Póki nie doszło do transakcji, może się wycofać z oferty.
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
moge coś powiedzieć po 1.nie wiedziałęm że to weedle
po 2.Natka brave dla niego jest słaba więc poco miałem płacić za słabego poka
po3.jak to robie innym osobą ta licytacjach to żalu nie mają poniewaz nie które poki sh mam.
po4 dkana jak ktos postawi nawet 100bz i będzie wiedział jaki pok i jaka natka to sie może wycofać
Słuchaj czy to był jakiś event robiony przez administracje? nie. Na serio wasze eventy, wojny magazynowe lub expienie poków nas nie interesują i jeżeli go nie chciał to nie musiał zapłacić. Tyle w temacie, zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum