Wymieniałem się z graczem Adik123 Swamperta 60lvl za zumbata.(ja dawałem zumbata on swamperta).Wymiana się skończyła i po chwili wywaliło niektórych graczy(byłem jednym z nich)a inni mieli laga. Wchodze na server patrze nie mam swamperta w pc ani tam po lewej stronie ekrany. Kolega też go nie ma.Cala wymiana powinna być w logach+ Nie dawalem go nikomu zeby nie było że chce za free poka. W logach też powinno pisać że nie wymieniałem się. Bardzo proszę o zwrot Swamperta gdyż był dobry XD. Nie mam dowodów w postaci SS'a/Filmiku gdyż nie opłaca mi się nagrywać wymiany gdzie ja daje jakiegoś słabego poka a druga osoba Coś dobrego.
Nie mam dowodów w postaci SS'a/Filmiku gdyż nie opłaca mi się nagrywać wymiany gdzie ja daje jakiegoś słabego poka a druga osoba Coś dobrego.
Dużo to nie straciłeś...
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum