Chciałbym zasugerować MINI-GAMES'y na serverze :D.
Dlaczego? Ponieważ każdy porządny server powinien miec do zaoferowania mini-gierki typu:
- Hide'n'Seek - Spleeg/Spleef - TNT run - SG
Rozumiem ,że np. spleef już jest ale chodzi mi o mini-gierki a nie tylko na eventach :).
Proszę serdecznie o rozpatrzenie mojej prośby, bo naprzykład gdy mi sie znudzi expienie pokemonów a nie mam innej fajnej gry to chętnie pyknął bym sobie runde czy dwie w spleef'a :D.
Cytując Ciebie "...Ponieważ każdy porządny server powinien miec do zaoferowania mini-gierki..." twierdzisz że nasz serwer nie jest porządny ? :D Rozumiem jednak Ciebie i twoją lubość do mini-gamemów ponieważ sam czasem lubię sobie pyknąć rundkę w OITC itp... Co do propozycji nie jest za bardzo upoważniony do decydowania o tym czy coś będzie czy nie ale wątpię że twoja propozycja się przyjmie.
Pozdrawiam!
_________________ Zycie to twój szkic ty go rysujesz
Co do tego cytatu to nie miałem na myśli tego, że Pokecraft nie jest porządny... po prostu wyraziłem swój pogląd bo nawet zwykły server Survival + Frakcje lub FB ma np. Mobarene czy nawet zwykłego Hide'n'seek'a to, że to nie server MINI-GAME
to nie znaczy, że nie ma na nim ani jednej mini-gierki... A co do kompatybilności Plug-ina z modem, to czy nie można stworzyć jakiejś mini-gierki specjalnie pod ten server? Mini-gierki dotyczącej pokemonów? Można także zrobić mobarene z mobami typu Charmeleon, Aqua Crystal, Gladiator itp. Jeżeli to możliwe :). A nawet jeśli to nie wypali to czy nie można zrobić spleef'a który będzie nie tylko na eventy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum