Wysłany: 16 Czerwiec 2015 Prośba do administracji.
A więc chciałbym prosić administracje serwera o coś w stylu blokady działki która będzie polegać że nikt nie może tam wbić oprócz mnie i osób dodanych do niej. Zrobiłem sobie na niej farmy i ludzie mi tam po prostu wbijają i kradną, Najczęściej wczoraj widziałem Kamil33 i troche sbcwow6. z Kamilem nie mam ss'ów ale mam z sbcwow6. Prosze o coś w tym stylu na mojej działce bo dałem mur z płotków itd ale i tak nie działało... bugowanie i tak dalej...
Więc prosze o danie czegoś takiego na mojej działce! (nr to vip4138)
> ss z sbcwow6- http://i.imgur.com/nEO6En9.png
Dziękuje za uwage!
Tak chodzi o jabłka, nie moge lawy i szkła bo mam tam za mało miejsca :/ dlatego właśnie napisałem tę prośbe do administacji
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 17 Czerwiec 2015
Tsa tru. U mnie tez kiedys kradli apricorny na balle. Mam taki pomysl, by zrobic komende /zablokuj nickgracza i wtedy on nie moglby wchodzic na twoja dzialke, calkiem oki pomysl :)
razorr jest komenda dzięki której na dzialke moga wchodzić tylko osoby dodane do niej :) właśnie dlatego pisze na forum bo z denkiem ciągle się mijamy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum