Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Czas na zmiany... |
| Autor |
Wiadomość |
PanJagoda

Wiek: 24 Dołączył: 11 Sty 2015 Posty: 10 Skąd: A nie powiem ;]
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2015
|
|
|
| Jestem za |
_________________ Pozdrawiam :
 |
|
|
|
 |
kamilozaur123
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2015
|
|
|
| szoda że przewalutowanie nic nie zmieni albo wywoła burzę na servie jak ktoś ma dużo bz z dyń to przewalutowanie np. 64bz za coś i tak nic nie zmieni bo tego czegoś bedzie miał dużo a jeśli za darmo to jest duża szansa powodzenia gorzej z tymi co nie zarobili przez dynie (np.ja) może to być krzywdzące |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Czerwiec 2015
|
|
|
| Kamilozaur dałem tylko przykład widze że ten kantor to słaby pomysł wiec proponuje zmiane waluty na Bloki szmaragdów tylko bez zamiany u kantora :) Wszystko od nowa kopalnie itd + proponuje restart survivalu |
|
|
|
 |
kamilozaur123
|
Wysłany: 15 Czerwiec 2015
|
|
|
| devo ;-; smuteg ja jestem dalej patrykozaur tylko dostalem 3 warmy i pisze z konta brata |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 16 Czerwiec 2015
|
|
|
2. Odświeżenie spawna ogólnie zmienienie go. Słyszałem że Torek i h5 nad tym pracuja wiec okej.
3 . Usuniecie niektorych starych questów z których nikt nie korzysta.
4. Odświeżenie marketu ogólna zmiana.
2. mamy już, dzisiaj postaramy się wkleić
3. a są takie? Jeśli tak, to ktoś je zrobił nie po to aby teraz je usunąć.
4. to już zrobione.
co do reszty jestem sceptyczny. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
RuKiRoJi
XkoraksX Aka Korek

|
Wysłany: 17 Czerwiec 2015
|
|
|
| propozycja 1 jestem za |
_________________ Spółka Teddy Bears |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 18 Czerwiec 2015
|
|
|
@UP
Denek już wyraził swoją opinię, więc chyba gracze już nic tu nie zdziałają.
Co do spawnu to nie chcę krytykować, ponieważ sama pewnie lepiej bym go nie zrobiła, ale moim zdaniem (podkreślam MOIM ZDANIEM) ten poprzedni był ładniejszy. Magnus miał "smykałkę" do budowania, dbał o szczegóły i dekorację. Ten spawn przypomina mi po prostu.. kwadrat (y) ? Rozumiem, że server trzeba odświeżać, ale po co było go zmieniać na gorszy. Regiony wyszły im bardzo ładnie, ale spawn niestety mnie nie zachwyca, aczkolwiek nie jest najgorszy. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|