I tak to jest jak nie ma regulaminu przed nosem dla nowicjuszy nie ufaj graczom (przynajmniej nie wszystkim) grasuje tutaj dużo baranów którzy tylko oszukują :D
Oto opis sytuacji z mojej skromnej perspektywy;
Zostałem przeteleportowany przez pokrzywdzonego na miejsce wymiany. Biegał tam (oczywiscie prócz obu stron) jakiś gracz, nicku nie zapamiętałem - bodajże dawid. Blokował on tradery i gdy tak stalismy to w końcu franio opuścił nasze szanowne grono i już nie wrócił. Polecilem PanuB by odczekał troszkę czasu, mając nadzieje iż to po prostu crash i lada moment dokonczymy. Jednak od tamtego momentu nie zobaczylem go na serwerze dlatego też uznać to można za zwyczajną kradzież (albowiem pokrzywdzony przekazał juz swoje pokemony). Proszę więc frania o zwrócenie skradzionych dóbr Panowi. Jeśli tego nie zrobi, moim zdaniem powinien otrzymać karę a pokrzywdzony rekompensatę tego co utracił. Oczywiście jest to tylko moje skromne opinia dodana do całości :)
Dziękuje za uwage, pokój wam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum