Zamknięty przez: admin 21 Maj 2015 |
Błędy i błędy |
| Autor |
Wiadomość |
XkoraksX
|
Wysłany: 18 Maj 2015 Błędy i błędy
|
|
|
nie można walczyć jak atakuje jakiegoś poka lub walczę z graczem pisze nie można załadować ataku
2015-05-18_10.16.15.png
|
 |
| Plik ściągnięto 50 raz(y) 1.3 MB |
|
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 20 Maj 2015
|
|
|
to chyba wina modyfikacji i nie widzę aktualnie sposobu aby to poprawić. Jedyne wyjście to relog lub kick.
Chyba, że ktoś ma jakiś pomysł? |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
ja wiem co zrobić ^^
zaktualizowany pokecraft pomoże na wersje minimum 4.0.0 |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| :) świetny pomysł, bo tam co walkę się bugują ataki ! Jak zwykle masz wspaniałe i niesprawdzone pomysły. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| oj sprawdzone pomysły gram na 5-6 serverach na modzie pixelmon i na różnych wersjach na 2 jest taki sam problem jak pisał korek ale jeden jest na wercji bodajże 4.0.8 i nie ma tam takich problemów i nie obrażaj pan dobra ? xd |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| 4.0.8? Wiesz, że najnowsza wersja to 4.0.3? Taki tam mały szczegół... Poza tym z tego co pamiętam w wersji 4.0 są niedopracowane niektóre pokemony shiny albo ich sposób chodzenia. |
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| mniejsza najnowsza wersja to 4.0.4 xd są dopracowane.......to ci źle wiadomo |
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |