Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 6 Maj 2015 |
Problem z questem. Proszę o pomoc QM. |
| Autor |
Wiadomość |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 5 Maj 2015 Problem z questem. Proszę o pomoc QM.
|
|
|
Witam,
Grając dzisiaj na serwerze, wykonywałem questy związane z katastrofą w Lavender. W ostatnim parcie tej misji, czyli po tym, jak pokonałem Rocketów, zacząłem rozmawiać z ich dowódcą. Niestety, zanim nacisnąłem "zakończ", coś mnie zabiło i nie mogę teraz jej zakończyć. Co robić? |
| Ostatnio zmieniony przez Kratos01 5 Maj 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 5 Maj 2015
|
|
|
| spróbuj zrestartować pokecrafta albo zacząć quest od nowa |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

|
|
|
|
| Quest się aktywował po zabiciu armii. Kiedy zabijam ją ponownie nic się nie dzieje. To misja za hiszpańską inkwizycją. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Mogę Ci usunąć ten part i będziesz musiał przechodzić go od nowa. Oczywiście jeżeli chcesz. |
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

|
|
|
|
| Jasne to nie było trudne. Usuń, jak tylko będziesz mógł. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|