A więc tak. Połowa osób pisała na chacie że je chipsy oczywiście ja tez . Potem ten pan powyżej napisał: Czy chcecie się nabawić raka? To mnie już na maxa wkurzyło bo nikt nie ma prawa nikomu zabronić jedzenia chipsów więc to napisałem. Potem stawałem na głowie żeby go przekupić bo wiedziałem że przez chipsy które jadłem będzie to mój koniec na serwerze.
Pozdroo ;p
Kacpereq
_________________ „Nigdy nie podawaj w wątpliwość mojej lojalności. Nigdy nie pojmiesz, jak wiele mnie ona kosztuje.”
— Katarina
Kolego, ja nikomu nic nie zabraniam, wolny kraj, chciałem ciebie tylko ostrzec, że na pusty żołądek jedząc chipsy możesz się łatwo nabawić raka. Po chwili jak zauważyłem, że zaczynasz sobie ze mnie kpić to pomyślałem, że wstawie.
Oczywiście potem zaczął mnie szantażować abym tego nie wstawiał, z tego co wiem za to też jest kara. Proste dużo dzieci robi sobie konto w grze bądź na portalu aby kozaczyć. Ty jesteś tego przykładem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum