Zamknięty przez: admin 21 Kwiecień 2015 |
Propozycja |
| Autor |
Wiadomość |
patrykozaur123

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2015 Propozycja
|
|
|
Wielu graczy skarży się z powodu malej ilości pokemonów do zlapania na standardowych mapach....Moja propozycja to by raz dziennie na 1 godzinę otworzyć np wulkan lub wieżę dla wszystkich graczy i po godzinie zamknąć :)
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
| Ostatnio zmieniony przez patrykozaur123 21 Kwiecień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
FryzuPlayGames

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2015 Posty: 481 Skąd: Warszawa/Płock
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2015 Re: Propozycja
|
|
|
Fajny pomysł... :)
Popieram :D |
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2015
|
|
|
| pomysł nie jest mój xd ale jest wykopany |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
FryzuPlayGames

|
|
|
|
| xd ach patryk,patryk ... |
|
 |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
|
|
|
| Fryzu nie pisz bezsensownych postów. Dobry pomysł tylko żeby był dostęp na tylko takie 3/2 mapki bo np. na wieży są beldumy a ludzie by mieli po 102141251252151 takich poków. Najlepiej było by otworzyć wulkan i inne mapki na zamku będzie o tak: Ejjejeje słuhajcie dzie na zamku moghe znaleszc zorułe albo zororaka?!??!?!?!? plis powiecie !?!??!!?!!. Już lepiej otworzyć wulkan i góry. |
|
|
|
 |
BranQ
Wioślarstwo <3

Wiek: 26 Dołączył: 08 Kwi 2015 Posty: 108 Skąd: Z domu ._.
|
|
|
|
| cowe ;3, Popieram! |
|
|
|
 |
FryzuPlayGames

|
|
|
|
Moim zdaniem najlepiej było by otworzyć Góry i Świątynie ;-;
Było by fajnie .. :D |
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| co dzień inna mapka i latwo mówić że każdy będzie miał belduma jak będzie chciał mieć to w pierw musi go złapać a dla nowych graczy to nie takie łatwe |
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 21 Kwiecień 2015
|
|
|
| od tego są eventy - naloty, zgadule, respienie na życzenie i inne w których można złapać lub wybrać sobie pokemona do złapania lub do EQ. A jak ktoś chce, to VIP na 7 dni nie jest za jakąś powalającą sumę , a przy okazji wesprze serwer. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|