Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Skarga na Cichego |
| Autor |
Wiadomość |
attena2
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2015 Skarga na Cichego
|
|
|
Zbanowal mnie na 5 minut i odbanowal za nic sam walna kogos wedka i mnie zbanowal
Wygralem event i nie dal mi nagrody
oraz Grandar2000 spadl wczesniej i zbugowal blokiem wejscie |
|
|
|
 |
Zochaaa

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2015
|
|
|
| Mogę potwierdzić, iż Grandar2000 spadł około 15 minut po rozpoczęciu Spleef'a. :/ Chwilę potem wrócił do gry. |
|
|
|
 |
cichy

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2015
|
|
|
| Spleefa ogladac calego nie moglem - mialem pewna sprawe. Ktos uzyl wedki, myslalem, ze to Ty, wiec zbanowalem. Na szczescie gracze wyprowadzili mnie z bledu i dostales unbana. Nie bylo to 5 minut, a niecala jedna minuta :) Nie wygrales eventu - pisalem, ze jezeli w ciagu 30s nikt nie zeskoczy, to nikt nie dostanie nagrody... Nikt nie zeskoczyl, wiec spleefa zakonczylem. Grandar2000 nie spadl - ja go zrzucilem, a potem tepnalem na szczyt, bo setowalem obsydian na 0. To chyba tyle |
|
|
|
 |
attena2
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2015
|
|
|
| Sry ze sie unioslem ale wtedy ja wygralem i sie przestraszylem ze dostane bana za nic. |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Nic sie nie stalo, przyjacielu :) Przepraszam, ze nie pilnowalem... Wynikla dosc nieprzyjemna dla mnie sytuacja i musialem sobie z nia jakos poradzic :) Mam nadzieje, ze nie bedziesz mi mial tego za zle.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
attena2
|
|
|
|
| Nie jestem na cb wsciekly tylko poprostu stracilem czas i grandar spadl toz po zaczeciu eventu :< |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|