Zamknięty przez: admin 2 Kwiecień 2015 |
Skarga na ekosystem |
| Autor |
Wiadomość |
adi1

|
Wysłany: 27 Marzec 2015 Skarga na ekosystem
|
|
|
| Chciałem złożyć Skargę na ekosystem jak czytałem to nie jest kego 1 wybryk są parę skarg na niego.Otóż tak expiłem go przez chwile wyexpiłem mu poka do 100lvl i pożyczyłem mu lucky eega i nie oddał potem wszedł ponownie napisałem czy jest i potem się wylogował.nie mam ss ale można sprawdzić na logach.Proszę o rozpatrzenie szybko tej sprawy.Dziękuje |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 27 Marzec 2015
|
|
|
czytaj mój post bo nie chce mi się pisać
http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=6259 |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
smoczy_kiel1
smoczy_kiel1

|
Wysłany: 28 Marzec 2015
|
|
|
no i teraz mój kolega niko został okradziony przez niego :/
zbanujcie go wreszcie a manki jeszcze nie dostał bana czy coś za kradzież przy wymianie
adi1 a ty masz setki na pokach i niemasz obrazka? |
|
|
|
 |
Lotosik
|
|
|
|
| gracz o nicku ekosystem został ukarany bo dzisiaj tak samo okradł gracza |
|
|
|
 |
smoczy_kiel1
smoczy_kiel1

|
|
|
|
a ten niko to nie adi to inny xD
zbanujcie manki i oddajcie mi mojego bastiodona na 30 lvlu bo mnie okradł przy wmianie i wymiane idzie zbugować!
 |
| Plik ściągnięto 1097 raz(y) 7.13 KB |
|
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| a odzyskam lucky eega? |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Sm0cz3K69

|
|
|
|
Ja także zostałem oszukany przez ekosysytem.
Pisał na chat'cie że sprzeda Sh Salamence za 3s Bz pisałem mu na /msg, że chętnie kupie. Rzuciłem mu 3s a on uciekł.
Robiłem ss'y, lecz się nie zapisały ;c
Ale można sprawdzić logi - (ponieważ: Jak pisałem że ide na forum, to zaczoł pisać czy mam ss'y, że on ma dowody że dał Sh Poka) - dał, Sh Golbat'a =,=
(Pisze na fonie,/szybko więc sr za błędy ;P) |
_________________ Nie ma sensu ciężko pracować, jeśli nie wierzysz w siebie ~ Maito Gai
Twój dom jest tam, gdzie ktoś o tobie myśli ~ Jiraiya
 |
|
|
|
 |
|
|