Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
7 Kwiecień 2015
problem z teksturami
Autor Wiadomość
KromeKK

Wysłany: 27 Marzec 2015   problem z teksturami

No wiec tak, nie gralem troche czasu (prawie rok xD) i jak pobralem nowe aktualizacje itp. to gdy wszedlem na server to tekstury wszystkie sie pojawily a za chwile zniknely, jedyne co widac to boty, niektore pokemony, inne obiekty (lampy, komputerki itp). Probowalem juz kilka razy zmieniac paczki tekstur i bawilem sie troche ustawieniami ale to nie pomoglo. Ale co mnie jabardziej dziwi to to ze na single playeru wszystko dziala tak jak powinno a na serverze czuje sie jak bym latal w powietrzu bo widac praktycznie samo niebo.
Jak ktos sie juz z tym spotkal to bym prosil o pomoc bo chcialem sobie troche pograc a nie moge.

admin 
Administrator

Wysłany: 27 Marzec 2015   

a możesz pisać na czacie? Co widzisz jak wpiszesz /spawn ?
Daj ss.

KromeKK

jak wpisze /spawn to jest to samo co gdy wchodze na server, na wszystkich expowiskach, dzialkach itp jest tak samo
tak moge pisac na czacie

a przez co wrzucic tu SSy? bo patrzylem z kilku stron i nic nie dzialalo, przez zaden link obraz sie nie chcial otworzyc

Kiririn 
Baaaka

spróbuj ma imgur

patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

zmień jakość
cała logika

"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki

"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)

„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru

KromeKK

tnx Kiririn

http://imgur.com/E6m07xn

KromeKK

Wysłany: 28 Marzec 2015   

dobra juz chyba wiem co musze zrobic teraz dopiero zauwazylem ze nia mam pobranej wersji 1.7.10 minecrafta i to pewnie dla tego ale jak probowalem pobrac przez minecraft by zyczu to wykoczyl mi blad (obrazek nizej) i nie wiem co mam teraz zrobic...
jak ktos wie jak to naprawic albo ma inne zrodlo do pobrania minecrafta z wersji 1.7.10 to byl bym bardzo wdzieczny

http://imgur.com/XlBl7zp

ps
sorry za double posta

Kiririn 
Baaaka

Przez minecraft by zyczu nie wejdziesz na serwer. Ściągnij launcher serwera.

KromeKK

no ja wiem ale zeby mi sie tekstury pojawialy to musze pobrac wersje 1.7.10 a przez mc by zyczu to taki blad mi wyskakuje i nwm co zrobic

launchera to ja mam

Kiririn 
Baaaka

Graj przez launcher pokecrafta i wszystko będzie w porządku.

KromeKK

jezuu ale ty chyba nie rozumiesz...
ja zawsze przez launchera wlaczam pokecrafta
ale tak jak napisaliscie na stronie glownej (nie na forum) ze nowa wersja jest kompatybilna z wersja minecrafta 1.7.10, czyli (tak mi sie wydaje) ze jak nie mam pobranej wersji 1.7.10 zwyklego minecrafta to mi nie bedzie pokazywalo testur na serverze
wiec jak by ktos wiedzial jak naprawic ten blad, lub z jakiej strony pobrac minecrafta wersje 1.7.10 to by mi dzialalo wszystko bez zarzutow
ja zawsze gralem i wlaczajac przez launchera ale teraz mam tylko problemy z pobraniem nowej wersji MC zeby mi tekstury dzialaly

Kiririn 
Baaaka

Nie rozumiem twojego problemu. Launcher ściąga wszystkie potrzebne do gry pliki. Sam mc, tekstury, mody, textrue packi. Spróbuj przeinstalować

KromeKK

ale patrz...
Launcher pokecrafta, zeby prawidlowo dzialal potrzebuje zwyklego MC tak? (czy sie myle?) wiec zebym gra chodzila bez zastrzerzen to bym musial miec zaktualizowanego zwyklego MC tak? czy to nie ma zadnego wplywu na waszego launchera?

i gdzie znalesc folder ze wszystkimi plikami i innymi rzeczami z waszego launchera? bo przeszukalem caly komputer i nie moglem znalesc

Kiririn 
Baaaka

Owszem potrzebuje ale on ściąga te wymagane pliki. Nie musisz nic dodatkowo wgrywać. Pliki launchera są tam samo gdzie zwykłego mc w katalogu %appdata%

KromeKK

oooo i o taka odpowiedz mi chodzilo xdd dobra ja tam chyba usune calego pokecrafta i od nowa go pobiore i jak to nie pomoze to ja juz nwm dlaczego mi sie tak dzieje

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi