Zamknięty przez: Krelon 28 Luty 2015 |
Prośba o Rangę "Pomocnik" |
| Autor |
Wiadomość |
MisiaTheBest6
|
Wysłany: 28 Luty 2015 Prośba o Rangę "Pomocnik"
|
|
|
Chciałabym zwrócić się do Administracji o dostanie na okres próbny Rangi Pomocnika, ponieważ ostatnimi czasy zaczęłam pomagać ludziom a dokłanie zaczęłam odpowiadać im na pytania, gdyż większość graczy niestety ingoruje pytania od innych (moim zdaniem, gdyż zaobserowałam to. Może i się myle) Niestety większość ludzi nie widzi tego, gdyż jestem "zwykłym graczem" i "nie wyróżniam się" ... Opiekunami mogli by być Krelon i Torek. Z Krelonem rozmawiam praktycznie cały dzień i mógłby mi pomagać zaś z Torkiem całkiem nieźle się dogaduje. Na forum może i jestem krótko ale na serverze gram dość długo. Grałam jeszcze za czasów Cestisa, później miałam małą przerwę i znów tutaj jestem :) Niedawno dostałam bana za obrazę Denka... Lecz sprawa chyba została wyjaśniona, miałam włam na konto z moim IP . Mogę obiecać że takie sytuacje już się nie powtórzą że to był jednorazowy wyczyn... Wiem również , że nie raz dostałam mute od Krelona i Torka na własne życzenie. Chciałam je ze względu na to że pomagało mi w pozbyciu się lagów. Żałuje wszystkich wyczynów i chciałabym zacząć wszystko od nowa ... poprawić moje zachowanie i relacje z graczami.. Szczególnie dziś przemiło mi się pomagało ludziom :)
Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy i szczerą odpowiedź . |
_________________ Peace ! ☮ ✌
Ten "swag" jest fajny ale mnie już wkurza -,-"
 |
| Ostatnio zmieniony przez MisiaTheBest6 28 Luty 2015, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Arghan
|
Wysłany: 28 Luty 2015
|
|
|
Zrozum to że nie dostaniesz rangi... grasz zbyt krótko... żeby dostać jaką kolwiek rangę musisz być zauważona przez administrację a niektórzy tak jak Krelon czy inni czekali na to kilka miesięcy czy więcej
a po 2. Nie ma takiej rangi... i raczej nie będzie. Napisałaś "na swoje życzenie chciałam mute" czy to tylko po to żeby dostać rangę... ehh, nie zasługujesz na tą rangę jak na początek. Pomagasz innym ludziom? Każdy to robi, RazorrBlaack który tutaj grał kiedyś ciągle pomagał i nie dostał żadnej rangi a robił to codziennie. Naprawdę administracja ma już dużo osób w swoim "gronie" i nie potrzebna jest większa ilość ich. Każdy pomaga każdemu, gdyby ową range byś dostała każdy by zaczął pomagać i prosić "admin daj pomocnika pomagałem dzisiaj dużo ludziom plsss" |
|
 |
HighFive
HighFive

|
|
|
|
To administracja decyduje o wyborze ''Pomocników'' którzy noszą nazwę Moderator/KidMod. ''Dogadywanie'' się i gadanie całe dnie z członkami administracji raczej nic nie zmieni. Aby dostać taką rangę trzeba być zaufanym i pomocnym graczem wobec administracji a także graczy. Podsumowując trzeba sobie na nią zasłużyć :)
BTW. Tak jak napisał mój kolega grasz zbyt krótko aby zaufać ci tak bardzo by nadać rangę. |
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
 |
|
|
|
 |
Kyumei
Wróć...

Wiek: 26 Dołączył: 14 Lut 2015 Posty: 53 Skąd: Herbaciarnia Lotos.
|
Wysłany: 28 Luty 2015 Jestem na nie.
|
|
|
| Jestem na nie ze względu na ' wymuszanie rang', jak widać w dzisiejszym świecie nie ma pomocy bezinteresownej, zawsze możesz wykupić vipa i za pomocą komendy &[1-0] zmieniać kolor tego co piszesz. Wątpię aby administracja dorabiała bezsensowne rangi, równie dobrze mogę domagać się rangi Opiekuna. |
|
|
|
 |
Arila
Kotek :p

|
|
|
|
@Up
Zgadzam się z tym. |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
| Decyzja należy do Denka a nie do graczy. Misia musi czekać na jego odpowiedz. Co do mnie uwzględniła to w poscie. Pisałem jej z czym bedzie musiała się zmnierzyć. |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
Krelon : Ale Gracze powinni mieć udział kogo się dobiera do administarcji.
A co do Misi Jestem na NIE inni pomagali pół roku i dalej sie nie doczekali ''KidModa'' chociaż na okres próbny. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Gracze by się sugerowali czy ktoś jest fajny czy nie, Administracja wybiera po zaangażowaniu i pomaganiu graczom. Misia pomaga, lecz nie twierdze że na tyle długo by dostała tą range. Nie musicie od razu się na nią rzucać że ,,wyłudza range'' tylko daje taką sugestie. Dogaduje się z nią i jak dalej będzie pomagała to myślę że ma szanse dostać wcześniej wspomnianą range. |
|
 |
MisiaTheBest6
|
|
|
|
I tak będę czekała cierpliwie na odpowiedź Administracji... Zależy mi bardzo na Tym ale to ich decyzja.
Torku nawet jak nie dostane rangi będę starała się pomagać tylko jak wspomniałam... nie wszyscy to zauważają.. |
 |
|
|
|
 |
Kyumei
Wróć...

|
|
|
|
| Torku, chciałeś powiedzieć, że po znajomości... |
|
|
|
 |
hamtarek
Lider Ghost;33

Wiek: 27 Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 208 Skąd: Tam gdzie nie ma cb
|
|
|
|
Tak ja wyżej napisali, ja też się z tym zgadzam.
Na range trzeba sobie zasłużyć i administracja sama wybierze odpowiedniego człowieka do właściwej roli. I dawanie rang po znajomości jest nie właściwe i przez to może wiele osób opuścić serwer. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> http://steelshaders.phorum.pl/index.php
 |
|
|
|
 |
MisiaTheBest6
|
|
|
|
| Nie chce po znajomości to Administracja ma zarządzić to że mam "wsparcie" to dziękuje ale to administracja decyduje i to jej zdanie jest zdanie jest tutaj najważniejsze |
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Nie mówię że chce dla Misi rangę bo jest moją koleżanką, wiem że źle to trochę napisałem. Jak się będzie starała to czemu nie, z resztą każdy ma szanse dostania jej, wystarczy tylko pomagać a Administracja na pewno to zauważy i nagrodzi rangą ;) |
|
 |
MisiaTheBest6
|
|
|
|
Po znajomości to ja jedynie mogę dostać Jaila , Mute , Kick i Bana xD
Tak na poważnie zrozumcie to że mi zależy i to ADMINISTRACJA DECYDUJE i ŻADNE znajomości mi w tym nie pomogą |
 |
|
|
|
 |
Kyumei
Wróć...

|
|
|
|
Zobaczcie, sytuacja wygląda tak: Misia jest bliską osobą Krelona i Torka, nagle bóg wie skąd nagle pretenduje do posady kidmoda, z własnej autopsji wiem, że znajomość jest kluczowym czynnikiem do wybierania modów, kidmodów, qm, etc. Na przykładzie H5: starał się około 5-6 miesięcy, pomagał graczom i dawał z siebie wszystko, misia po ok. miesiącu gry nagle ma dostać Kida. Niech mi ktoś powie- bez znajomości się da? Nie, nie da się.
Przytoczę jeszcze jedną postać- SusInTheGame. Po 2-3 tygodniach bez niczego został moderatorem bo miał znajomości. Tyle z mojej strony. |
|
|
|
 |
|
|