Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Praca!
Autor Wiadomość
Bartek123c

Wysłany: 22 Luty 2015   Praca!

Wiem, że póki co nie gram na serwie, ale mam propozycję. Niech wybrani gracze idą do pracy np: policja pilnuje pożądku na serwerze, detektywi wnikają w skargi itd. Robotnicy budują różne rzeczy i jeżeli będzie to możliwe (nie koniecznie) mogą budować za bz na zamówienie. Moim zdaniem takie coś by ułatwiło szanownemu adminostwu pracę 😃

TheMatMat1

Wysłany: 22 Luty 2015   

To mógłby być dobry pomysł, mówię tu o detektywach lub policji. Tylko ,że osoby mające te rangi musiałyby być zaufane i nie mogłyby ,że tak powiem używać problemów osobistych chodzi mi o np nienawiść do jakiegoś gracza, i wtedy taki gracz chociaż by praktycznie nic nie zrobił to dostał by jakiegoś muta. Popieram w 50%.

Bartek123c

Wysłany: 22 Luty 2015   

dokładnie, najlepiej wybrać osoby długo grające na serwie i nie wywołują kłótni, wyborem zajełobysię administratorstwo

Sindia 

Wysłany: 23 Luty 2015   

Od tych wszystkich czynności które wymieniłeś jest administracja i nie ma potrzeby tworzenia dodatkowych "rang" typu policjant czy detektyw. Nie sądzę żeby ułatwiło to pomaganie,gdyż osoby godne zaufania,pomocne.. robią to bezinteresownie ( mam nadzieję) a jeżeli denek uzna,że są gotowe,jest możliwość to taka osoba dołącza do ekipy.

HighFive 
HighFive

Wysłany: 23 Luty 2015   

Detektyw i Policjant - Tymi rzeczami zajmują się moderatorzy ... równie dobrze można by zlikwidować rangę mod a następnie nadać moderatorom/kidmodom rangi powyżej wymienione.

kkkkkkkkk 

Wysłany: 25 Luty 2015   

To zły pomysł niektuzi nie lubią innych albo kradną. Ja czasami pomagam na dzialkach za free
Jeszcze nigdy niczego nie ukradłem ja poświencam własne bz żeby mieć materiały
Popieram Sidie

Kosmatek 
Moderator

Wysłany: 26 Luty 2015   

Zgadzam się z tymi, co są na nie... są moderatorzy, kidmodzi, admini, qm, liderzy sal, vipy, które mogą coś pomóc początkującym... byłoby bez sensu zmienianie rang.. od skarg są administratorzy oraz moderatorzy w niektórych wypadkach, a od chatu są właśnie admini, moderatorzy, kidmodzi, qm no i tyle ;).

Kiririn 
Baaaka

Wysłany: 26 Luty 2015   

Zaraz by się pojawiały skargi bo ktoś kogoś nie lubi to od razu że dana osoba nie nadaje się na rangę. Początkujący nie chcą pomocy tylko żeby dostać wszystko od razu zamiast samemu się zorientować

Odpowiedz do tematu