Zamknięty przez: __Boy__ 7 Kwiecień 2015 |
Nowa Edycja |
| Autor |
Wiadomość |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
Wysłany: 23 Luty 2015 Nowa Edycja
|
|
|
Witam chciałbym zaproponować coś takiego jak nowa edycja... Chciałbym to zaproponować ponieważ gdy się na serwerze dużo zdobędzie odechciewa się grać a chce zaproponować taką edycje by Moltres to był rarytas a mewtwo było tylko 1. zyczu ostatnio marudził że za dużo mamy i trzeba to zmienić i to jest okazja można usunąć ludzią wszystko i wprowadzić nową walutę. co do liderów można ich zostawić z czasem 7 dni na zebranie składu 6 poków 100 lv.
Z tą 2 edycją można by wprowadzić nowe biomy jak i nowe budowle.
Jakie tego będą plusy i minusy?-
+ Nowi gracze nie będą tak szybko odchodzić po zobaczeniu Legend rówieśników i doda nam to nowych graczy!
+ Będzie można zacząć od nowa z nowymi lepszymi przygodami z naszym pokecraftem
- Będzie trzeba zacząć od nowa co daje nam też plus nowej przygody :)
Mam nadzieje że administracja na prawdę to przemyśli i uzna że to się przyda ;) |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
Wysłany: 23 Luty 2015
|
|
|
Jestem na NIE.
MOim zdaniem to bezsens i to bardzo duzy |
_________________ ... |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
|
|
|
Jestem na nie!
W tydzień to trudno 1 poka złapać z dobrą natką i ivs'ami
co dopiero zrobić
Stanowczo NIE |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
Hubert01
Mamoswine od Hakiego

|
|
|
|
| Jak dla mnie głupi pomysł... jedni mają dużo rzeczy ale niektórzy nie mają tak dużo... Jak im się nudzi wyrzućcie wszystkie ity do lawy wszystkie poki do kosza i zaczynajcie "od nowa". |
|
|
|
 |
maple
Fa-fro-ki

Wiek: 23 Dołączył: 06 Maj 2014 Posty: 162 Skąd: MaploLand
|
Wysłany: 23 Luty 2015 NIE/TAK
|
|
|
Jestem na nie bo 1 tydzień to zamało.
Tak bo już ten pokecraft mi się znudził nie ma przygód wszystko jest za łatwe tak ja cytuje Siraj "pokecraft schodzi na psy" |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 23 Luty 2015 Re: Nowa Edycja
|
|
|
| Hampion napisał/a: | | + Nowi gracze nie będą tak szybko odchodzić po zobaczeniu Legend rówieśników i doda nam to nowych graczy! |
Każdy z nas kiedyś był nowym graczem i każdy z nas zaczynał. Nie mieliśmy od razu legend, tylko wytrwałością i chęcią do gry je zdobyliśmy i nadal zdobywamy. Jeżeli chodzi o liderów to w 1 tydzień można co najwyżej zrobić 1 pokemona, a raczej szukanie od nowa 16 liderów nie będzie zbyt proste jak w znalezienie dwóch trzeba włożyć trochę wysiłku . Ja również jestem na nie. |
|
 |
Bartek123c
|
|
|
|
| Jestem na NIE! Tak fajnie było tylko raz, gdy zaczynaliśmy, próbowanie tego odnowić jest bez sensu. Początki pokecrafta były dla mnie jak pierwsze kroki czyli: niezwykłe wrażenia z niczego, te głupastwo które kazało złapać każdego poka nawet jeżeli masz ich już dużo, tego nie da się powtórzyć, nowicjuszem jest się tylko raz. |
_________________ Victini ^_^
 |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
Jestem nawet za TAK
wszyscy up@ Ból dupki że się wszystko traci mam bardzo sporo więcej od was a i tak na to się zgadzam.
Ponieważ
►Oj dużo się działo afer np.Przemyt Bedrocka,Resp Moltresów na warp góry,Kopiowanie itemków u listonosza,Znikanie odznak na różne cst.
►Waluta bardzo straciła na aferze z Dyniami! :x
►Dla mnie nawet tygodnia nam nie dajcie kto 1 zbierze poki ten dostanie lida proste tak jak było na początku tej Edycji! ;D
►Dla mnie to też jest przełom gram tu od początku lipca,też bym czuł ból dupy po straceniu wszystkiego ale jednak dobrym kosztem.
►I pytanko czy byście nie chcieli może mięć jak pierwszy/pierwsza jakiegoś poka na serwie ;D
100% tak ;) |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
HighFive
HighFive

|
|
|
|
| Jestem na nie. |
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Jestem na NIE. Większość osób odeszłoby z tego servera gdyby wszystko zostało usuwane oraz byłby chaos. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
| Jestem na tak nudno się robi już plus te dynie co zepsuły bardzo dużo na serio nowa edycja by sie strasznie przydała teraz kupno legi kosztuje tyle co nic a kiedyś to był rarytas pliska zgudźcie się |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
| Jestem na tak nudno się robi już plus te dynie co zepsuły bardzo dużo na serio nowa edycja by sie strasznie przydała teraz kupno legi kosztuje tyle co nic a kiedyś to był rarytas pliska zgudźcie się |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Hah słowo ''chaos'' mnie rozwaliło szkoda wam swojego dorobku i tyle.. 3/4 jest i nawet więcej z dyń które są zaliczane do jednego z naj wiekszego błędu serwera ;D |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| jestem na nie |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Zyczu sam mówił że nie będzie nowej edycji ale zastanowią się nad denominacją. |
|
 |
|
|