Wysłany: 11 Luty 2015 dynie
witam mam pomysł na podwyżenie ceny dyń bo za 1 dynie to za mało 1 samorodek według mnie powinna być 1 sztabka bo to by była już bardziej przystępna cena...
PS. jeśli powiecie nie i zamkniecie temat to zrobie jeszcze i 1000 takich tematów możecie mi dać bana ale ja i tak będę istniał :)
Wiek: 23 Dołączył: 05 Maj 2014 Posty: 307 Skąd: Bełchatów
Wysłany: 11 Luty 2015
szymcio moim zdaniem w ogóle powinny być wycofane z tego sklepu bo wystarczą jabłka wszyscy mają teraz minimum z 50 stacków bz co to ma być te dynie to wielki błąd.
Wysłany: 11 Luty 2015
jabłka nie są tak wydajne a tak to dał by się zarobić ale co poradzić z takimi adminami?
denek to zrobił po to bo nikt nie korzystał z sms=shopu a dynie przyciągały graczy na serwer ale to nie moja decyzja więc......
Na dyniach za szybko się wzbogacacie co całkowicie psuje zabawę z rozgrywki. Jak już pisałem w innym temacie, gra nie polega tylko na zbieraniu i sprzedawaniu dyń i jest wiele sposobów aby zarobić. Nie róbcie więcej tematów bo to nic nie da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum