Droga administracjo servera jak pewnie juz wiecie w markecie zostala obniżona cena dyń niby nic takiego ale poł servera tego nie popiera dlaczego ponieważ gracze którzy grali dlużej są na tyle bogaci ze sprzedaży dyń ze nowi gracze nie mają co starac się o miejsce w topce czy np o wygranie czegoś na magazynach taka gra poprostu jest nie sprawiedliwa i wręcz nie przyjemna. Prosił bym o podniesienie cenny dyń w sklepie. I chciał bym dodać że przez obniżke cenny dużo stracilem poniewaz wynająłem ludzi do roboty placac za 1 pietro farmy 1 stak bz i za 4stak dyn 1 stak bz przez cały dzień nazbierali tyle że całe oszczędności wydalem ide do sklepu zeby zarobić i zaplacic za dalszą budowe kolegom na farmie patrze cena spadła i nie o trochę tylko całkowicie. Jako gracz który gra nie całkiem od dawna i wydał już dosyć dużą sumkę w sms shopie żeby dorównać długo grającym osobom na serverze czuję się oszukany.
Z prośbą natychmiastowego rozpatrzenia sytuacji madoks2002.
Ostatnio zmieniony przez Lotosik 11 Luty 2015, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz na czym tyczy sie prawo handlu?? Popycie i podaży??
Sam widzisz ze nawet w życiu codziennym ceny skupu spadają jeśli produkcja jest zbyt dużą. Dla mnie ceny i tak sa za wysokie poniewaz dnie szybko rosną :)
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum