|
A może... |
| Autor |
Wiadomość |
ZapPL
|
Wysłany: 21 Styczeń 2015 A może...
|
|
|
Przed sekundą wpadłem na pomysł jak szybciej wyexpić a mianowicie stworzyć nowy teleport (przed spawnem) na exp blisney. Na czym miało by to polegać? byłyby 2/3 takie przyciski koło siebie każdy po 15bz za wejście dla gracza i po 12bz dla vipa. Każdy z niech prowadził by do innego trenera. Pierwszy miałby 5,10,15,20,15,20 lvl, drugi 40,40,45,50,50,55lvl a trzeci 60,65,70,80,90,100lvl (wszystko blisney) z każdym można walczyć tylko 1 raz dziennie a wszystkie blisney mają tylko atak splash.
Nwm czy ten pomysł się przyjmie ale to zależy od adminów. |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 21 Styczeń 2015
|
|
|
| Pomysł bez sensu ..... Tak trudno poszukać chansey i wyexpić go ? |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
ZapPL
|
|
|
|
| ok ty masz lidera ale postaw się na miejscu normalnego gracza. Jak on ma wyexpic poki na 100lvl? |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| "Nie. Stanowcze nie, wbijanie lvla swoim wymarzonym pokemonom ma być czymś trudnym i niezwykle satysfakcjonującym (jak już wbijemy ten 100 lvl)." Jak napisał Subb expienie jest czymś ważnym na pokecrafcie, dzięki temu jednak wczuwamy się w grę. Poza tym lokalizacje z Blisseyami to głupi pomysł, niektórzy tak zdobywają bz, expiąc chansey na 100 lvl i sprzedając. |
|
 |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 22 Styczeń 2015
|
|
|
| Może i mam lidera,ale co z tego ? To, że jestem liderem nie znaczy,że łatwo jest expić poza tym chodziło mi o to, żebyś sobie złapał te chansey i zamienił w blissey ? Liderom też nie jest łatwo expić, ale jakoś to robią. Normalny gracz też może expić. Kupywając blisseye, łapiąc chansey i to tyle na temat |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Widać kolego że przepisałeś prawie to co ja... oprócz tych z bz.. Jestem na nie.I pytanie, ;-; i nawet prawie taki sam tytuł... wymyśl coś swojego.. |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
Nie sądzę żeby to był dobry pomysł...
Rozumiem,każdy chce żeby jego ukochane pokemony były najsilniejsze,miały najwyższy lvl itp...okej.Ale ten pomysł całkowicie zatraciłby idee pokemonów.
Załóżmy,że został on wprowadzony w "życie"... i co by się stało?
100 osób siedziałoby w jednym miejscu czekając aż uda im się zawalczyć z blissey żeby choć troszkę szybciej wbić pokemonowi lvl.
Poza tłumami na tym expowisku pojawiłby się jeszcze jeden znaczący problem.Mianowicie biomy.
Po co ludzie mieliby chodzić w góry/na safari itp skoro mieliby swoje miejsce na expienie?
Pokemony tam się znajdujące chociażby z tym 50 lvl stałyby się niechciane i ich widok wywoływałby reakcję ,,Tylko 50 lvl pfff'' tak samo miejsca zaczęłyby być opuszczane.
Expienie powinno być czymś trudnym,ale satysfakcjonującym tak jak wspomniała Cicha.
Możecie to robić równie dobrze na obecnych biomach bez szukania drogi na skróty,bo kiedy już ją znajdziecie...nie gra się tak przyjemnie. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 23 Styczeń 2015
|
|
|
| Pomysł bez sensu moim zdaniem... Przyniosło by to ogromne a wręcz kolosalne lagi... No pomyśl ponad 100 osób w 1 miejscu, nie sądzisz że serwer by nie wytrzymał? Ale już nawet odłożyć te lagi na bok to i tak by było za prosto każdy miałby 100lvl poków, a gdzie fun z expienia swoich pupili? Takie jest moje zdanie na ten temat, pozdrawiam ;) |
|
 |
OlaOlaśka

|
Wysłany: 2 Luty 2015
|
|
|
| A ja mam pytanie kupie to 100 blissey i jak mam nią sobie expić ;-; |
|
|
|
 |
piotr13231
|
Wysłany: 2 Luty 2015
|
|
|
| Możesz albo komuś nią expić albo dać komuś żeby dawał tobie ubijać ją. |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 3 Luty 2015
|
|
|
| Nie przyjmie się, ja sam expiłem moje pupilki kiedyś... wyexpiłem tak dragonite, archeops oraz flygona... chyba meganium lecz nie pamiętam... |
|
|
|
 |
|
|