Zamknięty przez: cichy 2 Luty 2015 |
Unban |
| Autor |
Wiadomość |
Arejcz
|
Wysłany: 2 Luty 2015 Unban
|
|
|
Hej, w tym poście chciałbym prosić o Unbana za to że tpałem z szczerbatkiem666 ludzi do przeklętych gablotek. Przepraszam za to co zrobiłem i czuję skruchę. Uwielbiam pokecrafta ponieważ to jest jedyny serwer który tak polubiłem gdyż inne były słabe. Jeśli nie zasługuję na unbana, rozumiem będę musiał kupić unbana. Proszę żeby wypowiedział się jakiś admin, gracze niech nie piszą tutaj nic :]
Pzdr Arejcz |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 2 Luty 2015
|
|
|
nie zasługujesz na unbana
P.S. nie jestem już graczem tego serva |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| No to co? nie pisz jak nie wyrazam zgody. :] i się nie wypowiadaj skoro nie jestes graczem ani adminem. |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
Arejcz zdajesz sobie sprawę ile problemów narobiliście graczom tym "żartem"?
W życiu trzeba ponosić konsekwencje swoich decyzji,tutaj również. Przegiąłeś i musisz zrozumieć,że twoje zachowanie jest złe(to przeszłe również).
Jestem za pozostawieniem bana,takich rzeczy nie powinno się tutaj tolerować. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
HighFive
HighFive

|
|
|
|
Skoro tak ci się podoba to czemu za każdym razem kiedy widywałem cię na serwie obrażałeś graczy itp. Czujesz skruchę? A kiedy ty ją ostatnio czułeś ... za każdym razem kiedy coś naskrobałeś wgl nie było widać poprawy .
Jak dla mnie trochę tym razem przesadziłeś i nie zasługujesz na UB ... decyzje pozostawiam denkowi i cichemu gdyż zajmował się tą sprawą . |
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
 |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Haha jesteś zabawny patrykozaur nie może się wypowiedzieć bo mu zgody nie dałeś haha ja się dziwie że dopiero teraz bana dostałeś za cały czas klnięcie na serwie skąd takie dziecko jak ty takie słowa a to teraz z gablotkami inna sprawa ale nie powinnieneś dostać unbana. |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|