|
Kolejne dziecko.. |
| Autor |
Wiadomość |
XeneXx340

|
Wysłany: 30 Styczeń 2015 Kolejne dziecko..
|
|
|
Hejka.
Dzisiaj koło 11:00 zostałem oszukany przez gracza gumx
Wymiana: Riolu za 10 blocków diax.
Po wymianie gumx wyszedł z serwera oczywiscie bez zapłaty.
Już wczoraj spamił mi żałosnymi ofertami na pw, ewidentnie chcial tego poka za wszelką cene.
http://scr.hu/4vi7/s23bp
SS'a samej wymiany nie mam.
Proszę o karę dla tego gracza. Nie proszę o zwrot pokemona ;].
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Arejcz
|
Wysłany: 30 Styczeń 2015
|
|
|
| Widzisz, te ss nie są wystarczającym dowodem. Ale są logi. Poczekamy na denka i logi :] |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Błagam, nie opierajcie się na logach. Dla denka na pewno nie jest to żadne ułatwienie, a nawet zajmuje mu to trochę czasu zanim znajdzie w tych logach to, czego szuka... Apeluję, byśmy zaczęli wracać do starego systemu, bo kiedy załączacie SSy możemy sprawę załatwić w 5 minut, a bez nich zajmuję to naprawdę dużo czasu.
EDIT: Owszem, logi ułatwiają w przypadku, w którym NIE MACIE SS, ale (jak już pisałem) z SS czy chociażby FILMEM naprawdę dużo łatwiej byłoby załatwić sprawę :) |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
Uwaga!!!
przewinienie wysokiego stopnia + osoba pilnująca (najlepiej lider,kid mod,mod,lub sam admin) + min. 1 ss lub nie = sprawdzenie logów przez denka
przewinienie średniego stopnia + ss'y = denek może sprawdzic logi
przewinienie niskiego stopnia = denek nie musi sprawdzac logow |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
weddy

Wiek: 25 Dołączył: 21 Lip 2014 Posty: 468 Skąd: Z człowieka
|
Wysłany: 3 Luty 2015
|
|
|