|
Konie :3 |
| Autor |
Wiadomość |
Devolay [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Styczeń 2015 Konie :3
|
|
|
Czesc :D
Jak wiecie rowerki zostały wycofane a tory do nich pozostaly :\
Chciałbym żeby za miejsce rowerków weszły wyścigi na koniach odbywało by to się na takiej samej zasadzie jak OX czyli wchodzisz na event masz czyste eq dostajesz jajko konia siodło i oswajasz itd. Odbywało by to się na torach do rowerków C:
Liczę na pozytywne rozpatrzenie tematu :) |
|
|
|
 |
Jojko

|
Wysłany: 27 Styczeń 2015
|
|
|
| fajny pomysł ale odbywały by sie jak ox?? |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Fajny pomysł! Ja myślałem podobnie tylko żeby zamiast koni były pokemony, ale konie też są bardzo fajnym pomysłem. |
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
Jojko nie odbywało by sie tak jak bys wchodził na OX czyli tracisz ity masz czyste eq i dostaniesz jajko respu konia siodło itp.
Torek : Wyscigi na pokach miały juz dawno wejsc jednak nie doczakły sie do dzis swojej premiery. |
|
|
|
 |
SirAJ
SIR :3
|
|
|
|
| Dobry pomysł, zwłaszcza że niektóre konie są szybsze od innych a nie jak rowerki ze mają taką samą szybkosc, wiec wygrana by zależała od skilla i od szczęścia :x |
_________________ вперед SS !
 |
|
|
|
 |
StarDust
Lider Flying <3

Wiek: 27 Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 188 Skąd: Czaplinek/Derby
|
|
|
|
| Fajny pomysl. Spoko byloby miec wlasnego kunia xD i jeszcze na dodatek sie na nim scigac c: |
_________________ Stareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
 |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Widzę że w temacie zabardzo nie jesteście, zamiast rowerów miały być wyscigi na latających pokemonach tor od dawna jest gotowy lecz prace na temat eventu zostały zawieszone ponieważ było to jeszcze za pięknego czasu 1.6.4 a dokładniej pare dni przed aktualizacją i oczywiście krótko mówiąc kradziony bedrock = wielki przemyt potem była "zabawa" z komornikami i o evencie zapomniano ;) |
|
|
|
 |
Kochmet

|
Wysłany: 28 Styczeń 2015
|
|
|
| eeee :( ? BYŁY ROWERKI ? :(((((((((((((((( ja kocham rowery <3 :D |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
| Sheax napisał/a: | | Widzę że w temacie zabardzo nie jesteście, zamiast rowerów miały być wyscigi na latających pokemonach tor od dawna jest gotowy lecz prace na temat eventu zostały zawieszone ponieważ było to jeszcze za pięknego czasu 1.6.4 a dokładniej pare dni przed aktualizacją i oczywiście krótko mówiąc kradziony bedrock = wielki przemyt potem była "zabawa" z komornikami i o evencie zapomniano ;) | Masz racje i też plugin do wyscigów nie został zakończony. |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
Pomysł nie jest zły,sama planowałam jakiś czas temu z denkiem zrobić właśnie wyścigi na pokemonach,ale nie wiem czy się uda.
Jestem na tak. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Jestem na nie. Konie by umierałyby jeszcze przed wyścigiem. |
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Na nie, jak kiri powiedziała osoby by zabijały konie przed wyscigiem. Bo, bo ja chce lowelki :( |
|
|
|
 |
HighFive
HighFive

|
|
|
|
Arejcz z tego co wiem ''lowelków'' nie ma na 1.7.10 .
Jestem na nie . |
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
 |
|
|
|
 |
weddy

Wiek: 25 Dołączył: 21 Lip 2014 Posty: 468 Skąd: Z człowieka
|
|
|
|
| Jestem na tak i nie. Tak - dlatego, że wyscigi koni były by fajnym pomysłem niektóre są szybkie a niektóre nie dlatego jest większa szansa na wygraną tych którzy mają szczęscie i szybkie konie. Nie - niektórzy gracze by zabijali konie ;_; |
_________________ "Ukadłeś kogoś czy zabiłeś?"~Klocuch |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| :< smuteg że lowelków nie ma! zabić typa od lowelków :< |