Niedość że ma tak zrytą banie to mi grozi że jak mu nie dam 100lvl charizard to mnie ciągle będzie zabijał. Hmmm..... tylko kto mu dał zbroje diax ? Taki właśnie jest wdzięczny pan _Karol_koxsik_ no ba i jeszcze jedno ma swojego ochroniarza :) Sobie wynajął go bo mu już set pada :) Nawet komenda /ignore _karol_koxsik_ nie pomaga bo i tak ciągnie ten temat dalej i dalej :) Według mnie najdziwnieszy gracz na serwerze :) Niedość że odstrasza graczy od gry (bo kulturą nie świeci serwer przez takie osoby) to jeszcze grozi jak wspominałem -.-
Jest taki głupi że mu dałem ponyte o nazwie charizard ŻEBY SIĘ ODCZEPIŁ ale musiał i przyszedł do mnie i co ? ZABIŁ MNIE -.- nosz .... ja rozumiem adiii123d że dla żartów przejoł (czy jakoś tak) zamek ale DLA ŻARTÓW NAWET POSTAWILI TNT (z pozdrowieniami dla lidera bug i fire :D) i nawet śmiesznie było nie powiem a on to pff... szkoda mówić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum