Zamknięty przez: Krelon 25 Styczeń 2015 |
Skarga Torek |
| Autor |
Wiadomość |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
Wysłany: 25 Styczeń 2015
|
|
|
Jestem za dq.
;p |
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
 |
|
|
|
 |
ErykTMPL
Pokemonki <3
|
|
|
|
byłem przy sytuacji i jak pisalem wyzej, ban degrad i wszysko co sie da !
TOrek jest zły !!! i sie nie nadaje -.- |
_________________ Szacunek,prawda,i tyle (: |
|
|
|
 |
StarDust
Lider Flying <3

Wiek: 27 Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 188 Skąd: Czaplinek/Derby
|
|
|
|
| Czemu wy tak go nie lubicie :/ |
_________________ Stareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
 |
| Ostatnio zmieniony przez StarDust 25 Styczeń 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ErykTMPL
Pokemonki <3
|
|
|
|
| ps. drogi torku nie jesteś lubiany lepiej sam sie zdegraduj, nie bedzie takiego wsydu masz mało juz czasu bayoo |
|
|
|
 |
BelialaForEver

|
|
|
|
| Możecie się wreście odczepić od niego? Ja po pierwsze nie widze sensu w tej skardze. Po drugie, nie wszyscy są święci. Po trzecie już wam się kolejny gracz znudził i zrobiliście z niego kozła ofiarnego... To jest śmieszne, jak piszecie na niego skargi. |
_________________ Smoke Weed Everyday :D |
|
|
|
 |
GMBoskiViper
|
|
|
|
| Po 1 nie ukradłem zadnej dyni i nikt mnie nie nasłał chciałem zobaczyć jaki ma mechanizm i zrobić screna i teraz zrobiłem swoją z baronem nie wiesz jakie miałem zamiary to się nie udzielaj ... |
|
|
|
 |
ErykTMPL
Pokemonki <3
|
|
|
|
| Beliala to już powinien być koniec dla niego,all są vs jemu mam nadzieje ze juz go nie zobacze |
|
|
|
 |
BelialaForEver

|
|
|
|
| Wy po prostu lubicie rujnować komuś życie dzięki tym głupstwom. |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
Bela szkoda tylko że nie było cie jak torek na mnie naskoczył że ja wysyłam go na działkę wiki gm poszedł tam dobrowolnie po screeny bo robiliśmy swoją farmę a torek napisał że odrazu poszedł kraść ..
a jak napisałem żeby już dał spokój sb to to co widać na ss zaczął pisać że mój tok rozmowy przypomina 7 latka ... do tego szczerbatek widział to wszystko ... jak napisał na up a to że ja go obrażałem to wyssane z palca napisałem zeczy przestał i się nie kłócił i szedł spać bo i tak nie pomaga na serwerze po co kidmod jak gracze nie mają nawet pożytku z niego ... do tego jak widać sheax powiedział ,, to nie jedyna taka sytuacja,, więc co by się tu zastanawiać ! jestem na to by szczerbatek666 stał się kidmodem bo on pomaga 1 zainteresował się że zostałem okradziony i ciągnął tą sprawę do puki nie zostanie wyjaśniona a torek 0 pomocy! Degard! |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| ErykTMPL napisał/a: | | ps. drogi torku nie jesteś lubiany lepiej sam sie zdegraduj, nie bedzie takiego wsydu masz mało juz czasu bayoo |
Widzisz sam się przyznajesz że mnie nie lubisz... i dlatego piszesz że chcesz dq dla mnie? Bez sensu... Poza tym szkoda że nie pokażesz Baronku innych ssów jak ty mnie wyzywałeś... a i jeśli chodzi o te ssy to co Ci na nich zrobiłem? |
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| GM teraz mi powiedz tylko po co, trudno wpisać w google "automatyczna farma dyń"? |
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Hampion a raczej Baron fajnie że wchodzisz na swoje multi konta na forum :)
EDIT: No teraz mnie wkurzyłeś... Jak nie mają pożytku?! A eventy kto wam rabi? a upomina graczy kto?! Poprostu jesteście śmieszni.... Nawet połówki tego co ja robię dla tego serwera nie zrobiliście i się jeszcze tutaj wypowiadacie! |
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
Torku przepraszam po co robić multum multi kont nie chce zaśmiecać forum ... wiele ludzi uważa że się nie nadajesz a to jest 2 sytuacja jak na mnie naskakujesz pierw na chacie potem na msg by nikt tego nie widział a może teraz ty pokaż ss jak ja cie obrażam masz okazje się popisać ;)
Ps: czekamy na wypowiedz admina nie róbmy spamu . torku a by zdobyć serca graczy trzeba pomagać a nie eventy za 40 ultra balli ;d może zacznij pomagać a nie naskakiwać ? wiele osób uważa że nie pomagasz .. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| odczepcie sie od niego poprostu go nielubicie i jesteście przeciw.Żal mi was bo tylko sie wyrzywacie na osób których nie lubicie |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
BelialaForEver

|
|
|
|
Hampion weź się ogarnij na serio. Twoje zachowanie jest teraz dziecinne.
Tak wogóle: to kto Wam pozwolił iść na wiki działke? Hmm?? Nie umiecie sami pomyśleć albo na necie znaleźć o dyniarce?? Tak ciężko?? |
|
|
|
 |
|
|