Zamknięty przez: Krelon 25 Styczeń 2015 |
Skarga Torek |
| Autor |
Wiadomość |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
Wysłany: 25 Styczeń 2015 Skarga Torek
|
|
|
Buduje sb na działce z GmBoskiViper Farmę on wymyślił że zrobimy taką jak wiki i poszedł
zrobić ss nw poco sam umiem taką, i Torek doczepił się do mnie że ja Wysyłam Gm jak on poszedł tam na własną rekę i napisałem że ma 14 lat nw po co a on wyleciał że ja go obrażam nw czym ... i wyleciał że mam 7 lat prowadze takie dyskusje itd do tego jaila mi chciał dać na tydzień za to że go obrażam jak on zaczoł tą dyskusje i sam mnie obraził a ja go nie -.- Proszę o degrada nie zasługuje na swoją range bo nie wie jak się, prowadzi nim agresja i nie wolno nigdzie wchodzić bo odrazu jail albo że go obrażam .. SS:
2015-01-25_17.05.40.png
|
 |
| Plik ściągnięto 90 raz(y) 827.99 KB |
2015-01-25_17.06.59.png
|
 |
| Plik ściągnięto 82 raz(y) 657.42 KB |
|
|
|
|
 |
MimiSta

Wiek: 23 Dołączył: 05 Maj 2014 Posty: 307 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 25 Styczeń 2015
|
|
|
| Takie zachowanie nie jest godne kidmoda moim zdaniem powinien stracić tą rangę :) |
_________________ R.I.P - wszyscy wymarli wstawiać w podpis ;p
Wchodzić na moją strone www
^^ |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| mimi moim też |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Szczerbatek666

|
|
|
|
sorry torek ale to żałosne i nie godne k.moda to nie pierwszy raz :x
Byłem przy tym to nie było tylko pw ;]
Popieram Mimiste |
_________________ =-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=
Spychany pod powierzchnię butem,
Może jestem trupem, skoro mówisz tak?
I tak wrócę. Szykuj się na trupi jad!
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| a wg po co torku zamykasz gry forumowę? |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
GMBoskiViper
|
|
|
|
| Ja zgadzam się z tym co napisał baron bo ja nie wiedziałem jak zrobić farmę to poszedłem do wiki i chciałem zobaczyć jak ma zrobione i zobaczyłem tam torka to wytłumaczyłem się dlaczego tam jestem to potem czepiał się barona że on mnie niby wysłał , poszedłem tam żeby zrobić screna a nie kraść -.- |
|
|
|
 |
Kubakacz
KubaKacz
|
|
|
|
| Zgadzam się ze wszystkimi chociaż go nie znam powinien dostać jakąś karę. |
_________________ Powróciłem. |
|
|
|
 |
XD_neavon_XD
|
|
|
|
| no sory ale to nie jest zachowanie godne takiej odpowiedzialnej rangi |
_________________ neavon :3 |
|
|
|
 |
ZapPL
|
|
|
|
| Jestem za usunięciem go z kidmoda... |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Zgadzam się, torek już nie raz wybuchał swoim nie odpowiednim zachowaniem (np kłócenie się na eventach Sindi )Teraz jedynie to potwierdził nie jest godny owej rangi. |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
CharizardTheBest
|
|
|
|
| Za moich czasow gry ani jeden admin , mod , kid mod nie wazyl sie obrazic ani jednego gracza. Jestem za Banem |
|
|
|
 |
kobacew
|
|
|
|
Torek jest nie miły , ani mi nie chciał pomóż a potem powiedział że jestem 5 latkiem
Jestem za wyrzuceniem go z posady kid moda. |
|
|
|
 |
ErykTMPL
Pokemonki <3
|
Wysłany: 25 Styczeń 2015 DQQQQQQQQQQQ
|
|
|
Jestem za DQ !
Gram juz jakis czas około miesiaca
i widze ze torek jest nie mily i nie nadaje sie na kidmoda a nawet na YT,lidera
Jestem za zwolnieniem go z posad !!! najlepiej to mu bana dać |
_________________ Szacunek,prawda,i tyle (: |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| To teraz ja się was zapytam, za przeproszeniem po uja wchodzicie na tą działkę. Nie jest wasza, wy do niej nie należycie i nie macie prawda tam wchodzić. Farmy nie ma na widoku, tylko jest schowana. Ale nie, bo ktoś nie wie jak posadzić dynie, dlatego musi bugować wejście na cudzej działce. Jak nie umiecie, to wejdzie sobie na google i poszukajcie, a nie potem skargi piszecie, bo wy "tylko chcieliście zrobić ss". Wiki nie po to tą farmę robiła, by każdy budował taką jak ona. Dla mnie ktoś inny jest tu winowajcą. Nie bugujcie wejścia, to nikt nie będzie się was czepiał. Chyba już było tak wiele skarg, by uświadomić sobie, że nikt nie chce byście tam wchodzili... |
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Baron może powiedz cała historie? Wiem że wiele osób nie chce abym miał KidModa ale powiem całą prawe... Gracz GMBoskiViper mówił że Baron nasyła go aby wchodził na farmę wiki123, więc grzecznie się go zapytałem ,, Nasyłasz Gm aby kradł dynie wiki? '' po czym on zaczął na mnie skakać że jestem dzieckiem, żebym poszedł spać... Wiele osób widziało jak się do mnie zwracał i dlatego mówiłem że jak mnie będzie wyzywał dam jaila - oto regulamin: Za wyzywanie Administracji ban... Po tym jak mnie zwyzywał odpuściłem i się nie wtrącałem...
PS. Chciałbym aby się tu wypowiedziały osoby które widziały tą sytuację... |
|
 |
|
|