Zamknięty przez: admin 22 Styczeń 2015 |
Ilość postów na forum |
| Autor |
Wiadomość |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 21 Styczeń 2015 Ilość postów na forum
|
|
|
| Prosiłabym graczy, żeby jednak całe swoje zdania na dany temat pisali w 1 poście. Wiem, że większość chce nabić milion postów żeby być rozpoznawalnym na serwerze, ale jednak uważam, iż to jest głupie. Jak ktoś bystry kiedyś powiedział "Nie liczy się ilość a jakość", prosiłabym, żeby chociaż cześć graczy się do tego dostosowała. Moim zdaniem rozpoznawalność (oczywiście dobrą) zdobywa się za to jakim się jest, jak cię ludzie odbierają, jak im się podobasz, a nie ilością postów. Ilość postów jest zbędnym dodatkiem i szczerzę jestem za przemieszczenie tego do profilu konta. Ja gram dość długo i nie mam wielu postów, a znalazłam przyjaciół na serwerze na których zawsze mogę liczyć. Zamiast robić 20 postów pisząc w każdym po 1 zdaniu, można zrobić 1 a dłuższy. Na pewno lepiej to będzie wyglądać i też lepiej się to czyta. Oczywiście to moje osobiste zdanie i wiem, że nie każdy może je popierać. |
|
 |
Szczerbatek666

|
Wysłany: 21 Styczeń 2015
|
|
|
| Popieram, to jest śmieszne jak ktoś pisze w sumie to samo po kilka razy albo jak wyżej po kilka zdań |
_________________ =-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=
Spychany pod powierzchnię butem,
Może jestem trupem, skoro mówisz tak?
I tak wrócę. Szykuj się na trupi jad!
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 |
|
|
|
 |
NieJestemOP
here come dat boi

|
Wysłany: 22 Styczeń 2015
|
|
|
| Jak to kiedyś jakiś randomek powiedział: "Co zrobisz? Nic nie zrobisz...". Zawsze sie zmajdzie taki ktoś kto albo napisze TRIPLE Posta, albo będzie spamić bez końca "Bo mogą". Ja jestem jednak za usunieciem CALKOWICIE licznika postów z forum. Dziękuję, do widzenia. |
_________________ oh shit waddup
Pamietaj jedno, szanuJDisa.
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Powiadasz, że jestem randomkiem? ;-; i wgl. nabijanie postów coś daje? bo nieogarniam... |
|
|
|
 |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
|
|
|
| A ja nie nabijam postów tylko se na grach forumowych pisze ;3 I TU SOBIE NABIŁEM 500 ILEŚ XD |
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|