|
A może tak jak kiedyś? |
| Autor |
Wiadomość |
Arejcz
|
Wysłany: 18 Styczeń 2015 A może tak jak kiedyś?
|
|
|
| Hej, zapewne pamiętacie czasy w których na /warp góry znajdował się stały resp bossów tropiusów. Dzięki temu łatwo się expiło, teraz gdy nie ma już tego respu, osoby bez vipa oraz z vipem mają problem z wbiciem 100 na bagnie czy innym expowisku. A nie każdy jest łaskawy żeby podexpić blissami bo mało jest takich osób z blisseyami. Dobra, za bardzo się rozpisałem więć przejde do propozycji. Może odnowilibyście (admini) ten resp tylko że na warp góry, i tylko 1 spawn oraz 1 tropius na 1 minutkę. Myślę że spodobało się wam to i proszę o pozytywne nastawienie. :) |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
Wysłany: 18 Styczeń 2015
|
|
|
| Jestem za tropiusami.Ale lepiej by bylo gdyby byl znowu resp chansey. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
hamtarek
Lider Ghost;33

Wiek: 27 Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 208 Skąd: Tam gdzie nie ma cb
|
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
Wysłany: 19 Styczeń 2015
|
|
|
| Nie. Stanowcze nie, wbijanie lvla swoim wymarzonym pokemonom ma być czymś trudnym i niezwykle satysfakcjonującym (jak już wbijemy ten 100 lvl). |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
Subb, napisałem że na minutę 1 tropius więc to łatwe nie będzie jeśli na gorach byłoby milion
osób... I dzięki ziggy a na warp góry respią się chyba chansey bo widziałem szukając murkrowa :) |
|
|
|
 |
master0102
Master0102

|
|
|
|
| dobry pomysł. Sam mam problemy, a wciągu kilku godzin znalazłem tylko starliego, który nie wbił mi nawet 1 lv. |
_________________ witam
http://i.imgur.com/MbhhDN5.gif
najlepsze forum o pokach
http://lati.webd.pl/index.php
Jak się zalogujesz to w poleconych wpisz Seth_Mint
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| ale resp tropiusów jest nadal - losowa respią się bossy w tym miejscu... jeśli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
master0102
Master0102

|
|
|
|
rzadko, nisko poziomowe i najczęściej trudno dostępne np. starly\
A ten pomysł jest tak dobry, ze mam nadzieje ze wypali |
_________________ witam
http://i.imgur.com/MbhhDN5.gif
najlepsze forum o pokach
http://lati.webd.pl/index.php
Jak się zalogujesz to w poleconych wpisz Seth_Mint
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Denku, chodziłem wczoraj godzine i 13 minut po mapie i znalazłem tylko kilka murkrowow, clefable tropiusa i nic więcej. Chodzi mi o stały resp gdzie by daleko nie uciekały.. |
|
|
|
 |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
Wysłany: 21 Styczeń 2015
|
|
|
| Szczerze. pomysł beznadziejny, każdy powinien expic sam na safari graczach ( nie za bz tylko tak jak w walce z liderem o odznakę ) Na trupisach się beznadziejnie expiło 1032 expa za 1 bossa a za żółtego było 1k expa. -.- |
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
Wysłany: 24 Styczeń 2015
|
|
|
| Ty tego nie pamiętasz bo ja zawsze za tropiuska bossa dostawałem po 10/12 k expa... z lucky eggiem 30k expa ... |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 24 Styczeń 2015
|
|
|
| Jak dla mnie za duże ułatwienie, przecież główny cel gry to expienie swoich pupili poprzez walki z innymi lub z dzikimi pokemonami. Cały fun na tym polega, a expenie na bossach jest strasznie monotonne i szczerze - nudne. Jestem na NIE. |
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 25 Styczeń 2015
|
|
|
| cowe ;3 napisał/a: | | Szczerze. pomysł beznadziejny, każdy powinien expic sam na safari graczach ( nie za bz tylko tak jak w walce z liderem o odznakę ) Na trupisach się beznadziejnie expiło 1032 expa za 1 bossa a za żółtego było 1k expa. -.- |
Jak się nie jest na tyle "bogatym" żeby mieć Lucky Egga to może jest to 1032 za bossa , ale się powtórzyłeś 1032 to 1k wiec po co napisałeś "a za żółtego 1k expa" jak to to samo ? |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
| Jestem na nie,było to za wielkie ułatwienie i mimo wszystko dobrze,że zniknęło. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
fajny pomysł tylko myślę że byłoby trochę za łatwo
ale mógłby być event co 2-3 tygodnie polegający na tym że admin respi bossy a my expimy i zdobywamy z nich ity |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
|
|