Hejka wszystkim mam ciekawy pomysł.Chciałbym zrobić tablice z ogłoszeniami koło spawnu. Nie wiem jak wy ale kiedy jest niedziela i przychodzi admin to wszyscy spamią kiedy nalot itp.Zamiast tego byłaby rozpiska np dzisiaj w godzinach 18-20 Odbędzie się nalot.Na naszej stronie http://forum.pokecraft.pl/ byłaby rozpiska do kilku dni i była by osoba która by aktualizowała tablice ogłoszeń z danym dniem .Miałem także pomysł żeby np poniedziałek to był dzień oxów i to by zaoszczędzałoby spamu (Prosze spleef,Zrób kolorki)były by dni określone do każdej gry oceńcie czy to zły pomysł czy dobry?
Każdy wie że naloty są najczęściej w weekend wieczorem a co do innych eventów nie ma takiej potrzeby wchodzi admin na serwer to zrobi jakiś event a tak to by musieli wam tylko eventy robić oni też mają życie a nie tylko admin będzie event. Jestem na nie.
Event jest lepszy z zaskoczenia, a nie gracze do znudzenia ptrzyli na tablice i szukali eventów. Jestem na nie, a naloty to naloty, raczej się powinno nie wiedzieć o nalocie (nie tym w grze ale też.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum