Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 7 Styczeń 2015 |
Brak doładowania konta VIP 30 dni. |
| Autor |
Wiadomość |
franklin
|
Wysłany: 3 Styczeń 2015 Brak doładowania konta VIP 30 dni.
|
|
|
Witam.
Nie wiem czy dobry dział, ale raczej to nie istotne. Zakupiłem 90pp z zamiarem zakupu konta VIP na 30 dni. Odpowiednio dokonałem transkacji, odjęło mi z konta pieniądze i doładowało mi 90pp, wcisnąłem zakup usługi, PP zostały odjęte, aczkolwiek VIP nie został mi nadany. Posiadam kod zwrotny wraz z numerem na który wysyłałem smsa. Bardzo proszę aby jakiś administrator ruszył w tej sprawie, a na PW mogę podesłać Screena wiadomości, bądź kod zwrotny. Nick w grze: Franklin
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 3 Styczeń 2015
|
|
|
| Najprościej będzie jeśli złożysz reklamację denkowi na email [email protected]. Czasami zdarzają się takie drobne błędy, nie ma powodu do obaw. |
|
 |
franklin
|
|
|
|
| Już to zrobiłem, przeczytałem FAQ od deski do deski. Dzięki za udzielenie się w tym temacie. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
Franklin - samo wysłanie SMS-a nie nadaje VIP-a. Otrzymałeś kod zwrotny, którym należy doładować sobie "portfel" na stronie http://pokecraft.pl/sms-doladuj (wczęsniej logując sie danymi jak z gry).
Po doładowaniu przechodzisz do sms shop-u http://pokecraft.pl/sms-shop/
i wybierasz , kupujesz opcje która Cię interesuje. Klikasz "KUP TERAZ" obok VIP. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|