Zamknięty przez: admin 28 Grudzień 2014 |
Unjail |
| Autor |
Wiadomość |
Arejcz
|
Wysłany: 27 Grudzień 2014 Unjail
|
|
|
| Hey. dzisiaj o godzinie 10:40/10:35 wbiłem na serwer żeby oddać poki i pójść ale nagle dostalem jaila na 4 dni O_O, dajta mi unjaila, dam te poki i zwiewam. |
|
|
|
 |
wezet
|
Wysłany: 27 Grudzień 2014
|
|
|
Arejcz musisz odsiedzieć swoje, nie ważne ze chcesz wyjść tylko po to żeby oddać pokemony. Co do pokemonów chyba serwer przeżyje beż twojego rozdawania
"pro poków"... |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Wezet, rzecz w tym że nic nie zrobiłem po prostu napisałem bo chciałem już dać te poki, kilku osobom już chciałem dać i tu benc jail. |
|
|
|
 |
wezet
|
|
|
|
| Zapewne znowu użyłeś wulgaryzmów... |
|
|
|
 |
Arejcz
|
Wysłany: 28 Grudzień 2014
|
|
|
| Nie, nic nie pisałem oprócz tego że wbiłem aby rozdać poki... |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Czy może jakiś admin może się wypowiedzieć? |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
za te głupie odzywki przekleństwa i obrazy w ogóle a nie tylko teraz
temat zamknięty |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Nie i proszę, nie wypowiadaj się bo ty nie rządzisz tym tematem i ty nie decydujesz kiedy będzie zamknięty. Ja czekam na wypowiedz admina a za moje przekleństwa miałem kary więc prosze Cię BĄDŹ CICHO I SIĘ TUTAJ ŁASKAWIE NIE WYPOWIADAJ. |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| admin to samo odpowie |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
|
|