Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Do losowania |
| Autor |
Wiadomość |
patrykozaur123

|
Wysłany: 26 Grudzień 2014 Do losowania
|
|
|
mam pytanko
losowanie miało być 24 grudnia a ja dalej nie wiem kto wygrał i w ogóle
czy ktoś z administracji odpowiedziałby mi? |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 26 Grudzień 2014
|
|
|
| Każdy kto zapisał się do loterii świątecznej otrzymał skrzynkę pod choinką przy arenie. Nie było to typowe losowanie że jeden numer wygra a reszta nic. |
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| no własnie w tym problem brałem udział w losowaniu i widzialem swój prezent pod tą choinką przy spawnie ale nie dam rady tego odtworzyć |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Bo to musi ci jakiś admin czy ktoś odblokować. Sam nie otworzysz skrzynki poza działkami. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|