Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Pokecraft.pl Wesołych świąt! |
| Autor |
Wiadomość |
SindiaK

|
Wysłany: 19 Grudzień 2014 Pokecraft.pl Wesołych świąt!
|
|
|
Ho ho ho!
Kochani ja chciałabym wam życzyć na święta dużo zdrówka,radości,pieniędzy,miłości i takie tam :)
Niech ten filmik wprawi was w radosny świąteczny nastrój,który niech trwa jak najdłużej :3
https://www.youtube.com/watch?v=GTf2LseJKVU
*Nowe konto na forum:Sindia* |
| Ostatnio zmieniony przez SindiaK 28 Grudzień 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 19 Grudzień 2014
|
|
|
| Cute. Leci like. |
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 22 Grudzień 2014
|
|
|
| Sidia spoko filmik jednak martwi mnie ten chaos |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|