Zamknięty przez: admin 22 Grudzień 2014 |
Ban za nic? O_O |
| Autor |
Wiadomość |
nsmarycha

|
Wysłany: 20 Grudzień 2014 Ban za nic? O_O
|
|
|
| Witam, sprawa wygląda tak że przekonałem kolegę z klasy do gry w pokecrafta, przyszedł do mnie i chciał żebym mu pokazał co i jak, nie miał pomysłu na nick i nazwał się Cycuszek. Wbił na serwer napisał na chacie ''Siemanko'' i po dosłownie minucie dostał bana od Cichego, w powodzie było napisane ''nick :)'', był to ban na IP, Cichy nie ostrzegł go żeby zmienił nick i dodatkowo zbanował moje IP, przez co nie mogę wchodzić na serwer, uważam że jest to bezsensowny powód zbanowania, iż mój kolega nic nie zrobił, może Cichy uważał że nick jest niestosowny ale mógł go chociaż ostrzec by zmienił nick, proszę o odbanowanie mojego IP ... |
_________________ Lider Sali Water c(: |
|
|
|
 |
Arejcz
|
Wysłany: 20 Grudzień 2014
|
|
|
| Nie rozumiem takiego zachowania u cichatka... coś mu się stało, według mnie nie powinien ani kolega dostać bana ani ty, ponieważ widziałem już gorsze nicki np "JestemZj**m" więc jestem za ub dla was obu i pogadam z cichatkiem ;-; |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
|
|
|
Hmmmm... U mnie napoczatku kuzyn wszedl na kompa i spamil na innym koncie. Potem u pawkoxa a teraz u ciebie. Cos mi tu nie gra? Czyzby przypadek normalny czy co?
A po 2 to kup ub i bedziesz gral ja kupilem UB i dalej nie moge grac.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Toczinek

|
|
|
|
Taka sama sytuacja była z zigim kup sobie ub tak jak ziggy
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
Nie no ''Cycuszek'' to nie jest za ciekawa nazwa dla mnie taka sama sytuacja jak była z Ibru
Miał nick ''NieJestemOP''i też miał bana, ale zmienił nick i all było ok ale ns cichy sam mówił że miał jakieś problemy i nie mógł wbić na serwer a może nadal ma te problemy i nie ma humoru? Pomyśl każdy ma jakieś złe dni. |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
nsmarycha

|
|
|
|
| Nie będę płacił 30 zł za coś czego nie zrobiłem, a co do nicku to nie jest jakiś straszny wulgaryzm np. ''kutas'', cichy powinien powiedzieć mu niech zmieni nick czy coś w ten deseń. Ja rozumiem że miał zły dzień ale po co banować IP za taki powód jak nick? To jest wszystko jakieś dziwne, a co do tego nicku to koledze zbrakło weny że tak to ujmę, na innych grach ma taki i wszystko jest okey, np. Zwykły MC, nikomu to nie przeszkadza, proszę o UB |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Hahah widziałem tego bana na własne oczy.Pewnie że jestem za unbanem cichy się troche pospieszył ale trudno.Ziggy to nie jest taka sama sytuacja jak u cb bo on nie cisnął po graczach,liderach i ogólnie spokój jest na serwie bez cb.Każdy popełnia błędy ale nieczepiać mi się cichego xD.Tak jak napisałem unban i tyle.Pozdrawiam AHa. |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
Toczinek

|
|
|
|
| Wiesz co ziggy też niczego nie zrobił ale Najlepiej na to przymknąć oko a że ty dostajesz bana denek niby ma Cię odbanować i każdy ma skakać abyś unbana dostał? Moje zdanie jest takie Kup sobie UB |
|
|
|
 |
Szczerbatek666

|
|
|
|
ns jest miły i pomaga
ziggy jest wręcz wredny,zlosilwy,nie miły, on nie powinien mieć ub [po raz 1 jestem za banem]
Ale natomiast nsmarycha powinien dostać ub, dziwne zachowanie u cichego, |
_________________ =-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=
Spychany pod powierzchnię butem,
Może jestem trupem, skoro mówisz tak?
I tak wrócę. Szykuj się na trupi jad!
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 21 Grudzień 2014
|
|
|
| Szczerbatek666 napisał/a: | | ns jest miły i pomaga |
Hahahahaahhaahahahahahaha |
|
|
|
 |
MimiSta

Wiek: 23 Dołączył: 05 Maj 2014 Posty: 307 Skąd: Bełchatów
|
|
|
|
| Ciekawe ile myślałeś jak się wykręcić z tego bana ... |
|
|
|
 |
nsmarycha

|
|
|
|
| Slend, co do Ciebie nie musisz mnie lubić, ale na pewno jestem bardziej ogarnięty niż ty, skoro mnie nie lubisz to po co wcinasz się w tą sprawę? MimiSta co do Ciebie nie muszę kłamać bo nic nie zrobiłem, to chyba dobrze że zapraszam znajomych na serwer? Im nas więcej tym lepiej, a to że kolega ma taki nick w innych grach już to nie jest moja wina, tak czy siak to nie jest jakiś wielki wulgaryzm, Cichy powinien mu coś powiedzieć skoro nick mu nie pasował, a nie od razu banować IP za nick, to po 2 nie daje szansy zagrania na serwerze pod innym nickiem, jest to zmuszanie do wykupowania UB za 30 zł. Proszę o UB... -,- |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| jeśli za taki nick dostałeś bana, to nie powinieneś go otrzymać. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Ns, ale gdy dałem ci choicy byłeś dla mnie miły a potem gdy zabrałem jakiś taki niemiły się dla mnie zrobiłeś więc troche się ze slendem zgadzam ;/ |
|
|
|
 |
nsmarycha

|
|
|
|
| Arejcz, nie chodzi o choicy tylko o twój sposób bycia, zachowujesz się jak kompletny nie ogar, co chwile się śmiejesz z kogoś że lubi w dupę czy coś w ten deseń, nie dziw się że nie jestem dla Ciebie miły, obrażać Cie nie obrażałem, więc ogarnij się to i ja może Cie polubię. |
|
|
|
 |
|
|