Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Prośba o upomnienie |
| Autor |
Wiadomość |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 15 Grudzień 2014 Prośba o upomnienie
|
|
|
Witam. Dzis dostałam mute od niby "moda" Krelona, za co? otóz za napisanie tego ZACENZUROWANEGO słowa http://ifotos.pl/zobacz/2014-12-1_whqxsra.png Według mnie ten mute jest calkowicie nie słuszny, jeszcze na taką ilość czasu. Według mnie jest to nadużywanie komendy, graczy których zna i myśli że go lubią traktuje ulgowo (np. subber). Nie ma dostępu do banów to musi się wyrzywać na innych podwójnie.
Zrobił on to raczej z tego powodu, że nie pałam do niego dużym szacunkiem (praktycznie z nim nie rozmawiał, raczej wole unikać wszelkich kontaktów z ową osobą).
Jeżeli Ci tak bardzo nie odpowiada, że jestem liderką to zaraz mogę się z Wami pożegnać. Rozumiem, że bardzo Cię to boli jak wchodzę na serwer i świetnie się bawię, bo Ty chyba nawet nie masz z kim popisać, pewnie każdemu dałeś już jaila czy tam mute, ale mniejsza. Denku nie proszę o unmute bo raczej już dziś na serwer nie wejdę, ale o to żebyś zwrócił mu chociaż uwagę.. on od dłuższego się na mnie uwziął, gdyż tak jak już pisałam nie przepadam za nim. Widać, że robi wszystko aby się mnie pozbyć. Tak samo było z moją kuzynką gdy byłam afk.. |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 16 Grudzień 2014
|
|
|
Tak Wiki, odbija mi (to nie sarkazm) ale gdy widze ostatnie tematy na forum w ktorych jest przeklinanie dochodze do wniosku ze kary sa zbyt łagodne i za bardzo przymykaliśmy oko na wasze słownictwo. Takze wiąże sie to z tym ze kary beda częstsze i surowsze skoro nie możecie sie opanować. Używanie wulgaryzmów nieważne czy zacenzurowanych nie czyni z was dorosłych i nie pomaga w tym.
Ps. Mozesz cieszyć si gra i bawić sie z innymi graczami śmiejąc sie w gronie znajomych BYLE BEZ PRZEKLEŃSTW |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|