Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
pomocy adminie ktoś ukradł moje konto!
Autor Wiadomość
leonardina243 

Wysłany: 4 Grudzień 2014   pomocy adminie ktoś ukradł moje konto!

ktoś włamał mi się na konto i zmienił moje hasło! Nie pamiętam nicku ale zaczynał się na literę p . Proszę Cie adminie pomóż ! Błagam Cie! proszę Cię działaj szybko!
Mój nick to leonardina243
Jeżeli odzyskam to konto to moge stracić moje pokemony , bo może je sobie wymienić...
Więc powiem ci kilka moich pokemonów : mewtwo , dragonite , charizard , flygon , sh scizor , sh lucario (ataki tm'y fighting z sms shopu) , aerodactyl , volcarona te pokemony maja 100lvl'e . Teraz wymienie poki z innymi lvlami : salamence , sh flygon , sh espeon , eevee , glaceon , armaldo , 2 archeopsy , kabutops , omanyte, craniados , sh direplum (nie dokonca pamietam jego nazwe) , sh chandelure , snorlax , zoroark, sh vileplume, sh gyarados , clouster , nidoquen , nidoking , 3 sh weedle , STARTERY : venosaur , blastoise , sh ostateczna evolucja chicority , typholsion , sammurot , i wiele innych ale nie bede ich wypisywać... Najcenniejsze itemki : maste ball (konkurs na pokemona hybryde nie wieżysz sprawdź)

Zdjęcia kliknij(cie) aby poprawic jakość zdjęcia !

ad.png
Plik ściągnięto 43 raz(y) 1.06 MB

alksd.png
Plik ściągnięto 39 raz(y) 948.32 KB

dowód 2.png
Plik ściągnięto 70 raz(y) 1.45 MB

dowód.png
Plik ściągnięto 71 raz(y) 761.72 KB

Ostatnio zmieniony przez leonardina243 5 Grudzień 2014, w całości zmieniany 4 razy  

danielz

Wysłany: 4 Grudzień 2014   

To jest prawda konto należy do leonardiny243 pomagała mi w początkach gry i to moja siostra i stałem obok kompa jak grała na tym koncie

szarlotkaXD 

Wysłany: 4 Grudzień 2014   

potwierdzam, że to konto należy do leonardina243 ona mówi prawde ją znam w rzeczywistości i wiem, że to na pewno ona, Pokazała mi tez że nie może zalogowac sie na swoje konto udostępniając mi na skype. Mam nadzieje Adnimi, że jej pomożecie odzyskać konto

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 5 Grudzień 2014   

Next time mniej painta. Staraj sie wlasnie robic ss by widac bylo wiecej szczegolow twojego konta

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

czy konta kremik i muchen naleza do Cb??
Natomiast o hasle musisz porozmawiac z administratorem

admin 
Administrator

znasz gracza zomek321pl ? Podawałeś mu hasło? Widzę, że to samo IP to pewnie znana Ci osoba z reala? Brat ? Kuzyn?

leonardina243 

nie znam go wogółe w realu, ja w rwalu znam 2 osoby szarlotkaXD i danielz, nikomu nie podawałam swojego hasła. Ale prosze pomuż
jak cos moge podać ci skype, i dodam do rozmowy 2 kolegów z poke którzy ci to udowodznią że to ja i moje konto

napisze Ci coś jeszcze bo on mi powiedział bym weszła na jego serwer to weszłam, i on mnie zbanował na tym serwie , i... ( nwm jak to powiedzieć :/ ) jakby coś scheatował i pozyskał moje hasło włamał się na pokecraft.pl i zmienił mi hasło. i nie moge wejść na pokecraft.pl.
IP jego serwera to : wojna.ench.pl
Pisze to bo może co to ułatwi sprawę.....

Szczerbatek666 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Hmmmm,beknełas jak to sie mowi nie byłaś miła dla wielu osb :p, nie wiem co tereaz admin powinien zrobić
''niby'' pomoc ale .... po prostu ale..... ja za tobą nie przepadam jesteś naiwna jak nie wiesz co sie stało
i nie znasz sie na pokecraft :C ja bym teraz zamroził temat ;x
I tak wrócę. Szykuj się na trupi jad!
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

szarlotkaXD 

Wiesz co szczerbatek666, jesteś podły nie dośc że obrażasz graczy, to jeszcze chciałeś od niej kupić mewtwo, pomimo ze masz mewtwo, sh mewtwo, rayquaze, groudona itp. to jeszcze ci mało?! Pozwoliłbś komuś mieć fajne poki a nie ,,tylko ja moge je mieć, tylko ja zasługuje". Każdy jest sobie równy i wiem, że niektórzy gracze maja cie dość, nie myśl że każdy cie lubi i ma do ciebie szacunek dlatego, że jesteś w posiadaniu czegoś czego inni nie mają. Niektórzy pewnie chcieli by cie zbanować, więc lepiej nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy!!!!
A na dodatek obrażasz leonardine i piszesz kłamstwa że była nie miła dla innych graczy?! Tylko dlatego, że nie chciała ci sprzedać mewtwo? Załuje, że nie zgłosiłam tego wcześniej do admina... A propo skoro tak piszesz to może ty ukradłeś jej to konto z zazdrości?
Chcę uswiadomić innym graczom, tym obrażanych i ponizanych przez szczerabatka, by natychmiast to zgłosili adminowi by go zbanował raz i na zawsze.
Ostatnio zmieniony przez szarlotkaXD 5 Grudzień 2014, w całości zmieniany 1 raz  

cowe ;3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Emm, też tak miałem :3 co zrobić popytaj sie osob na skype jak masz brata/siostre spytaj się jeżeli nie, to poczekaj na zycza, może przypadkowo zmieniło się hasło. Mam koleżanke z poke ktora gra na servie ktorego nie powiem bo dostane bana za reklame i jej sie też haslo zmienilo same poczekaj na zycza/denka i zobaczysz.

Odpowiedz do tematu