|
nowe rpg podróż |
| Autor |
Wiadomość |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
Wysłany: 16 Lipiec 2014
|
|
|
Imię: Yuzuki Yukari
Historia: Pochodzę z rodu czasoprzestrzennych. Jako jedna z ostatnich pragnę zemsty nad Miwako (prastarym rodem mroku) ponieważ zabili wszystkich z naszej wioski. Ocalałam ja i mój najlepszy przyjaciel Shano Shion, niestety jest nie stabilny psychicznie ponieważ założyli mu obroże kontrolującą. Podróżujemy razem ponieważ chcemy dotrzeć do serca prastarego smoka który daje energie Miwako. Niestety nas zasila tylko moc Prastarego Demonicznego Smoka który już opada z sił. Jeśli nasze źródło mocy zginie cała czasoprzestrzeń zostanie zniszczona. Wiecznie się chowamy żeby się nie wydało że żyjemy. To tylko 1 szansa na milion że nam się uda przeżyć ale warto spróbować. Zawsze kiedy patrzymy się w niebo widzimy naszych przodków i im przysięgamy że ich pomścimy. Ojciec kiedy Umierał dał mi Klingę Berruta, zdobył ją zabijając sługę Demonów, czyli Berruta.
Rzeczy: Kusza Bojowa, Pistolet, Klinga Berruta
Cel: zniszczyć źródło życia Miwako jednocześnie podtrzymując przy życiu Prastarego Demonicznego Smoka.
P.S tak z szybkiego wyjaśnienia. Moja postać włada wojną oraz piorunami. Kiedy wpadnie w szał przemienia się i wykonuje potężny atak w postaci wielkiego uderzenia działem w ziemię. Działo powstaje z pistoletu który pod wpływem furii przemienia się w potężne działo. Atak ten nazywa się Uderzeniem Walkirii (lub co ładniej brzmi Niszczycielski Impakt) |
_________________ hit internetu https://www.youtube.com/watch?v=TQqbYjfHtjw
 |
|
|
|
 |
dragon23
|
Wysłany: 16 Lipiec 2014
|
|
|
| ajajaj sie w elsworda za długo grało? xD klinga berruta,Berrut,demoniczny smok xD jest tam pistolet 1joba chunga oraz jego działo a niszczycielski impakt to jego najlepszy atak czsoprzestrzen (henira albo 2 job Aishy) |
|
|
|
 |
natsubuszko
Władca ognia

Wiek: 26 Dołączył: 28 Lut 2014 Posty: 306 Skąd: Fiore, Mangolia
|
|
|
|
 |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
Wysłany: 17 Lipiec 2014
|
|
|
| dragon23 napisał/a: | | ajajaj sie w elsworda za długo grało? xD klinga berruta,Berrut,demoniczny smok xD jest tam pistolet 1joba chunga oraz jego działo a niszczycielski impakt to jego najlepszy atak czsoprzestrzen (henira albo 2 job Aishy) |
no tak z 2-3 lata grałam i 5-6 70lvli (w tym Aisha VP emblemaciara jedna). No a co do Czasoprzestrzeni (nigdy żeś nie oglądał filmów xd). Demoniczny Smok akurat z anime wzięłam. Berrut bo nie miałam pomysłu. Niszczycielski Impakt bo fajnie brzmi xd. Co do pistoletu, Black Rock Shooter posługiwała się pistoletem który mogła przerabiać pod wpływem jakiegoś ataku (nie pamiętam jakiego) w działo. Więc widzisz :PP |
_________________ hit internetu https://www.youtube.com/watch?v=TQqbYjfHtjw
 |
|
|
|
 |
Ziomek0031
Pokemaniak

|
Wysłany: 16 Sierpień 2014
|
|
|
| Felixtsao2k10 napisał/a: | Imię: Yuzuki Yukari
Historia: Pochodzę z rodu czasoprzestrzennych. Jako jedna z ostatnich pragnę zemsty nad Miwako (prastarym rodem mroku) ponieważ zabili wszystkich z naszej wioski. Ocalałam ja i mój najlepszy przyjaciel Shano Shion, niestety jest nie stabilny psychicznie ponieważ założyli mu obroże kontrolującą. Podróżujemy razem ponieważ chcemy dotrzeć do serca prastarego smoka który daje energie Miwako. Niestety nas zasila tylko moc Prastarego Demonicznego Smoka który już opada z sił. Jeśli nasze źródło mocy zginie cała czasoprzestrzeń zostanie zniszczona. Wiecznie się chowamy żeby się nie wydało że żyjemy. To tylko 1 szansa na milion że nam się uda przeżyć ale warto spróbować. Zawsze kiedy patrzymy się w niebo widzimy naszych przodków i im przysięgamy że ich pomścimy. Ojciec kiedy Umierał dał mi Klingę Berruta, zdobył ją zabijając sługę Demonów, czyli Berruta.
Rzeczy: Kusza Bojowa, Pistolet, Klinga Berruta
Cel: zniszczyć źródło życia Miwako jednocześnie podtrzymując przy życiu Prastarego Demonicznego Smoka.
P.S tak z szybkiego wyjaśnienia. Moja postać włada wojną oraz piorunami. Kiedy wpadnie w szał przemienia się i wykonuje potężny atak w postaci wielkiego uderzenia działem w ziemię. Działo powstaje z pistoletu który pod wpływem furii przemienia się w potężne działo. Atak ten nazywa się Uderzeniem Walkirii (lub co ładniej brzmi Niszczycielski Impakt) |
Yuzuki? Czyżby fanka Vocaloid`ów? |
|
|
|
 |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
Wysłany: 3 Grudzień 2014
|
|
|
Imię: cowe
Historia: cowe wyruszył w podróż żeby zabić (CZARNA MORGANA) ze swoim zwierzaczkiem czarnym kłem kieł był psem śmierci lecz pewnego razu Doszedł do Portalu ciemności wszedł. I ujrzał czarną Morgane zaczeli walczyc lecz cowe przegrał i stał się ŚMIERCIĄ! Chciał bardzo zemscic sie na Czarniej Morganie lecz nie mógł tam dojśc bo już był Śmiercią wszystko dlatego żeby zdobyć Czarne serce ciemnego Demona Razem.
Rzeczy: Kosa śmierci, Czaszka strachu, Płascz demona, kula przewidywania czasu itp...
CEL: zabić CZARNA MORGANA i zdobyć serce ciemnego demona
cowe włada czarami śmierci które zabierają bardzoo dużo HP I regeneruje tyle ile zabrało :D. |
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
 |
|
|
|
 |
|
|