Zamknięty przez: Krelon 2 Grudzień 2014 |
Unban :> |
| Autor |
Wiadomość |
Arejcz
|
Wysłany: 1 Grudzień 2014 Unban :>
|
|
|
Witam, dzisiaj dostałem bana za obrazę adminki (lotosik) pierw na czacie napisałem 2 brzydkie słowa (nie o niej) po czym dostałem mute i napisałem na msg do niej że to dzi*ka i wyszedłem z serwera zagrać rundkę w lola, zrobiłem to dlatego że podczas eventu napisałem w ok. 1 sekundę odpowiedz a okazało się ze napisał kto inny nie ja, przepraszam za swoje zachowanie i proszę o unbana ponieważ pokecraft to jeden z najlepszych serwerów pixelmon jakie znam.Proszę o przebaczenie grzechu ciężkiego i unbana, poprawie się.
Pozdrawiam Arejcz. |
|
|
|
 |
Rolx
Zasłużony Gracz

|
Wysłany: 1 Grudzień 2014
|
|
|
| Według mnie nie powinieneś dostać UnBana obrażasz wiele osób w tym mnie i moich znajomych,to świadczy o twoim braku kultury. Jedyną opcją jaka ja ci zostanie to kupić UnBana za 500 punktów w Item Shop. Taka jest moja opinia i proszę jej nie lekceważyć. |
_________________ Bo nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka!
Mój kanał YT: https://www.youtube.com/user/RolxYT/
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
Tak przyznam się, wyzywam dużo osób ale gdy naprawdę mnie wkurzą, a ciebie rolx nie wyzwałem ani razu więc nie kłam, a jeśli masz dowody poproszę je. I niby jak/kiedy wyzywałem twoich kolegów?
też proszę o dowody :> |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| I to twoi koledzy bugują eventy, a ty reklamujesz inny serwer :> |
|
|
|
 |
hamtaro
Były Lider

|
|
|
|
Obraziłeś adminke.
Według mnie nie powinno być ub.
Jedyny sposób aby się dostać na serwer ub przez sms. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Ub przez sms albo mogę poczekać tydzień chociaż nie chcę tego robić bo będzie turniej 3 vs 3 ;/ dowiedziałem się że to ban do 2038 więc proszę o ub, a nie chcę wydawać sms-em 41 zł no ludzie.. |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 2 Grudzień 2014
|
|
|
| Kup unbana w Sms shop. W takich sytuacjach sie mysli i rozwiazuje problemy w inny sosob a nie taki jak postapiłeś |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
|
|